Ciekawostki..
a ja odkąd mam kota nie mam żadnych kwiatków . Dobiera się do wszystkiego co zielone choc trawkę ma w kazdym pokoju. Albo mi zgryzie albo strąci a dziś dostałam taki ładny kwiatuszek i tak jak na zdjęciu widać-kici tez sie podoba, niestety...chyba go dam za szybę
Ja niestety też powoli likwiduję wszelką roślinnść w domu, w czym MP4 namiętnie mi pomagają (Pysia np. bardzo chętnie podgryza wszystko co zielone, a Ptyś z kolei z upodobaniem leje w donice ).
Tak więc zostają mi tylko kwiatki na zdjęciach i pocztówkach - wielkie dzięki dla jednej osoby
Tak więc zostają mi tylko kwiatki na zdjęciach i pocztówkach - wielkie dzięki dla jednej osoby
Z okazji Dnia Mężczyzn najlepsze życzenia dla naszego Rodzynka Boryska oraz pozostałych panów.
Ode mnie również serdeczne życzenia dla wszystkich Forumowych Panów, w szczególności Doktora Jarka, Pana Marka i Pana Krzysztofa A dla naszego Rodzyneczka - Boryska prezencik i całuski
Ostatnio zmieniony 11 marca 2008, 13:26 przez ATA, łącznie zmieniany 2 razy.
nie uznaję takich świąt , ale dziękuję za życzenia, zawsze człowiekowi miło jak ktoś o nim pomyśli.
Czyżby uważał Pan to za relikt poprzedniej epoki, Panie Doktorze?Jarek pisze:nie uznaję takich świąt , ale dziękuję za życzenia, zawsze człowiekowi miło jak ktoś o nim pomyśli.
Beatko ale z nas gapyATA pisze:Relikt reliktem, ale moi znajomi panowie jakoś nigdy nie zapominają o złożeniu mi życzeń z okazji Dnia Kobiet, natomiast często nie pamiętają, że w tym samym dniu obchodzę imieniny. To już lepiej żeby to święto zostało
Trochę późno, ale z całego serca wszystkiego naj... naj... najlepszego
Aniu, bukiet przecudny - baaaaaardzo dziękuję Ale ja nie dlatego to napisałam - przecież nie będziemy sobie tu na Forum składać życzeń, bo byśmy się szybko w kalendarzu pogubili. Po prostu facetom jakoś to nasze święto zapadło głęboko w pamięć, natomiast o innych ważnych datach nie zawsze pamiętają
A dlaczegoż by nie, przecież nie ma nas aż tak dużo tutajATA pisze:Aniu, bukiet przecudny - baaaaaardzo dziękuję Ale ja nie dlatego to napisałam - przecież nie będziemy sobie tu na Forum składać życzeń, bo byśmy się szybko w kalendarzu pogubili. Po prostu facetom jakoś to nasze święto zapadło głęboko w pamięć, natomiast o innych ważnych datach nie zawsze pamiętają
-
- Informacje
-