Ciekawostki..
ktoś z Was wpadł na super pomysł, dużo lepiej pisać do kogoś kogo się widziało nie do anonimka. Parę osób znam z gabinetu a teraz krąg znajomych zaczyna się poszerzać. SUPER.
Widzę, że na forum jest dużo osób z Krakowa. Bardzo się cieszę, ponieważ będąc w sierpniu w Waszym mieście, zakochałam się w nim na zabój i postaram się za jakiś czas znowu wybrać na wycieczkę. Może uda nam się wtedy spotkać w kociarskim gronie
Tylko Ullę Amiko?
Amika super, że zapoczątkowałaś galerię właścicieli kotów Ja też się dołączę, tylko wrócę do domu i znajdę jakieś zdjątko.
Pozdrawiam gorąco
Pozdrawiam gorąco
Cieszę się Amiko, wiem że pozdrawiasz wszystkich
Ja również się dołączam do pozdrowień
Ja również się dołączam do pozdrowień
Teraz moja kolej, żeby wizualnie pozdrowić forumowych znajomych
I dorzucam jeszcze zdjątko które cyknęłam wczoraj telefonem. Na chwile wyszłam z pokoju, a moja mała łaciatka poszła spać, chyba program w telewizji był nieciekawy
Jeszcze raz gorąco pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie kotów.
Do Borysek: dostałeś ode mnie wiadomość na PW?? Bo moja skrzynka wiadomości PW jakoś dziwnie działa
I dorzucam jeszcze zdjątko które cyknęłam wczoraj telefonem. Na chwile wyszłam z pokoju, a moja mała łaciatka poszła spać, chyba program w telewizji był nieciekawy
Jeszcze raz gorąco pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie kotów.
Do Borysek: dostałeś ode mnie wiadomość na PW?? Bo moja skrzynka wiadomości PW jakoś dziwnie działa
Annie, dostałem dwie PW od Ciebie Wysyłałaś jakąś jeszcze? Odpiszę w weekend, obiecujęAnnie pisze: Do Borysek: dostałeś ode mnie wiadomość na PW?? Bo moja skrzynka wiadomości PW jakoś dziwnie działa
Może rzeczywiście coś jest nie tak z tymi "privkami", bo Ulla kilka dni temu także próbowała mi przesłać wiadomość prywatną i nie mogła
Jak dwie to chyba jest ok
Annie, bardzo mi miło Was poznać
To teraz Iza czekamy an Boryska, zobaczymy czy sie odważy
Oj nie wiem, Annie. Coś mi sie wydaje, że Borysek albo jest mało odważny albo niesłowny
-
- Informacje
-