A na mnie nikt nie czeka.... Ale niech tam - to myAnnie pisze:To teraz Iza czekamy an Boryska, zobaczymy czy sie odważy
Ciekawostki..
Beatko ja myślałam, że gdzieś wyjechałaś albo nie masz dostępu do internetu i słowo, miałam już pisać, ze nasza ATA coś nic nie daje znać
Jedyny odważny facet ze zdjęciem, to jak do tej pory nasz Pan Doktor
Borysku nie daj się prosić
Jedyny odważny facet ze zdjęciem, to jak do tej pory nasz Pan Doktor
Mi również bardzo miło Amiczko! - było to możliwe dzięki Tobie! .Amika pisze:Uleńko bardzo mi miło poznać Cię bliżej chociaż w ten sposób
Jednakże mam nadzieję, że będzie okazja, by się spotkać w realu .
POZDRAWIAM także wszystkie koleżanki z forum, które odważyły się ujawnić swoje oblicze! :D - Izę, Annie i ATKĘ - kochanego duszka tego forum! :D
Borysek kryguje się niczym panienka na wydaniuAnnie pisze: Jedyny odważny facet ze zdjęciem, to jak do tej pory nasz Pan Doktor
Nasz Pan Doktor pokazuje się nam od dawna, ale ja, bardzo, bardzo poproszę (w imieniu własnym i tych wszystkich , którzy nie mieli przyjemności poznać Pana osobiście), o jakąś mniej służbową fotkę
Ata, nie kombinuj, chyba trochę się migasz... Nie ukrywaj się za Fiodorem , bo Cię wyręczę :
Chciałam to samo napisać, ale WIEDZIAŁAM, że Amika to zrobi!!Amika pisze:Ata, nie kombinuj, chyba trochę się migasz... Nie ukrywaj się za Fiodorem , bo Cię wyręczę :
ATKO, z babcią Amiką nie ma wyproś - mi też się dostało za zdjęcie z niuniunią :D
A tak między nami, to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam - przede wszystkim myślałam, ze masz długie blond włosy związane w kucyka ; nie wiem skąd mi się to wzięło :D
Amika tylko straszy bo dobrze wie, że nie bardzo może mnie wyręczyć . Ma raptem dwa moje zdjęcia, z których jedno na to Forum zupełnie się nie nadaje (Ania wie dlaczego) a drugie jest sprzed kilku lat, więc jest nie całkiem aktualne. To właśnie to:
Innych naprawdę nie mam bo nie lubię się fotografować i jestem w tym bardzo konsekwentna
Uleńko, a blondynką (naturalną) kiedyś byłam i nosiłam bardzo długie włosy. Na studiach mi włosy ściemniały, a teraz.... cóż, teraz mam takie jakie chcę
Innych naprawdę nie mam bo nie lubię się fotografować i jestem w tym bardzo konsekwentna
Uleńko, a blondynką (naturalną) kiedyś byłam i nosiłam bardzo długie włosy. Na studiach mi włosy ściemniały, a teraz.... cóż, teraz mam takie jakie chcę
ATO, jak to nikt nie czeka? Ja też myślałam co to się dzieje, że jeszcze swoje fotki nie dodałaś. I tak jak Ulla myślałam, że jesteś blondynką.
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i czekam na Borysa. Jak się nie doczekam, będzie źle
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i czekam na Borysa. Jak się nie doczekam, będzie źle
No i w końcu się odważył
Jak miło poznać
Jak miło poznać
Wow, nawet bardzo miło!! :D:DAnnie pisze:No i w końcu się odważył
Jak miło poznać
Witaj Borysku w gronie "ujawnionych"! :D
Noooooo, nawet bardzo miło Zwłaszcza, że byłam przekonana, że się nie odważy. A jednak... Nareszcie wiem, z kim tak sympatycznie mi się korespondujeUlla pisze:Wow, nawet bardzo miło!! :D:DAnnie pisze:No i w końcu się odważył
Jak miło poznać
Witaj Borysku w gronie "ujawnionych"! :D
Katiu, nam też jest bardzo miło Cię poznać - fotka jest super Ciekawe, czy Ciebie też Amika ofuknie, że się chowasz za swoją kociastą
-
- Informacje
-