Co koty robią w nocy?
- Kasia i Maniuś
Wcale, że nie - to mój Maniuś
No ja nie wiem Taki podobny do Pumka
- Kasia i Maniuś
To mój Maniuś - zmierzyłam ogon i jest 10 mm dłuższy
Ale mojego Pumusia nie mierzyłaś ...
- Kasia i Maniuś
Na obrazku mierzyłam
Jeśli pumy górą, to na pierwsze będzie miał Pumuś.Daffodil pisze:Gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta
TO JEST MÓJ KARO (na drugie może miec Maniuś i Pumuś na trzecie ).
PUMY GÓRĄ
I basta!
- Kasia i Maniuś
Wypowiadając sie jako autor zdjęcia i obowiązujące prawa autorskie: TO JEST MÓJ MAMIUŚ i basta
A czy ja Ci zabieram Twojego kiciusia?
Ja tylko mówię, że pierwsze imię będzie Pumuś
Ja tylko mówię, że pierwsze imię będzie Pumuś
Borysek pisze:Przestańcie, bo aż pióra lecą
- Kasia i Maniuś
Kto pierwszy ten lepszy.
Maniuś na pierwsze!!!!!!
Bardzo dziękujemy Na tej trzeciej fotce z Pumusiem jest Pucuś tym razem, a co do Pysi, to najczęściej ustawia Ptysia, który jest zbójem nie z tej ziemi. Z Pucusiem uprawia zapasy, a Pumkowi ... daje się "maltretować" No cóż, trafił swój na swego Oczywiście jeżeli Pumcio przesadza, moja dziewczynka równiez potrafi pokazać mu do cego służą ząbki, ale generalnie ma do niego najwięcej cierpliwości. Ten mały artysta zaczepia też chłopaków, bo jest bardzo żwawy i nosi go po całym mieszkaniu. A kiedy się zmęczy, pędzi do swojej niańki Pysi. Ja zazwyczaj mam szansę wziąźć go na ręce kiedy go złapię albo kiedy otwieram lodówkę, a mój mały czterołapny odkurzacz przylatuje z wyciem. W pozostałych przypadkach pani niepotrzebnaDaffodil pisze:Iza, Pysia chyba bardzo matkuje Pumusiowi - czy też na takie sceny trafiasz robiąc zdjęcia?Są naprawdę rozczulajace
Ptysia i Pucusia czasem ustawia, czy swojego pupilka też?