Erwin:-D
- Furia i Afera
Asia obawiam się, ze nie ważne czego dotyczy post my zawsze przekabacimy go w babskie pogaduchy
Tak, tak...
A co by podtrzymać dyskusję: HSB poznałam jak miał... 16lat. Przyjechał na wakacje na Mazury. Ja byłam krótko po zakończeniu związku, gdzie już były kupione obrączki, i takie tam. Leszek(HSB) to był taki fajny kumpel. Długo ze sobą pisaliśmy- jakoś ze trzy lata. A że młodszy, to zawsze traktowałam go jak kolegę. Pisałam szczerze, bez próby zrobienia wrażenia na facecie. Potem zaczął się nam trochę rwać kontakt. Ale znajomi mieli promocyjny weekend na telefonowanie, więc zadzwoniłam. W rezultacie Leszek przyjechał do Łodzi(bo w tzw międzyczasie zdążyłam się przeprowadzić). A potem ja pojechałam do Leszka. A potem to już wszyscy wiedzą jaki był skutek
A co by podtrzymać dyskusję: HSB poznałam jak miał... 16lat. Przyjechał na wakacje na Mazury. Ja byłam krótko po zakończeniu związku, gdzie już były kupione obrączki, i takie tam. Leszek(HSB) to był taki fajny kumpel. Długo ze sobą pisaliśmy- jakoś ze trzy lata. A że młodszy, to zawsze traktowałam go jak kolegę. Pisałam szczerze, bez próby zrobienia wrażenia na facecie. Potem zaczął się nam trochę rwać kontakt. Ale znajomi mieli promocyjny weekend na telefonowanie, więc zadzwoniłam. W rezultacie Leszek przyjechał do Łodzi(bo w tzw międzyczasie zdążyłam się przeprowadzić). A potem ja pojechałam do Leszka. A potem to już wszyscy wiedzą jaki był skutek
- Furia i Afera
Asia Ty po przejściach, mój HSB tez po przejściach tzn. z odzysku Takie życie, w sumie dobrze bo było by nudno
- Furia i Afera
Oczywiście nie omieszkałam mu przeczytać Twojej wypowiedzi i... mimo, ze to wielki chłop zawstydził się jak dziecko - ah te chłopy
Oj, nie udało mi się was wyciągnąć na dalsze zwierzenia. Mój urok traci moc, siłę oddziaływania...
Ostatnio zauważyłam, że Erwin nie tylko jest jedynym znanym mi kotem wszystkożernym, ale dodatkowo boi się ciemności. Gdy zostanie sam w ciemnym pokoju drze się jak syrena. Trzeba go zawołać, a najlepiej po niego pójść. HSB twierdzi, że brzmi wtedy jak syrena samochodowa z filmu Ghost Busters
Ostatnio zauważyłam, że Erwin nie tylko jest jedynym znanym mi kotem wszystkożernym, ale dodatkowo boi się ciemności. Gdy zostanie sam w ciemnym pokoju drze się jak syrena. Trzeba go zawołać, a najlepiej po niego pójść. HSB twierdzi, że brzmi wtedy jak syrena samochodowa z filmu Ghost Busters
- Furia i Afera
U nas taka "ciapą" jest Furia ...kochaną ciapą
Erwinek- pingwinek ma najzad zarazków w oczku Choć od środy wcina pastę, która blokuje replikacje wirusów to kicha nie mniej dużo, w dodatku z zielonym zabarwieniem. Oczko z nadprodukcją łez i ropek. Już zapodaliśmy atecortin, ale i tak pojedzie do lecznicy. Choćby ze względu na inne kicie.
Za to Hans wyraźnie lepiej. Kicha mniej, ładnie oddycha, włazi na kolanka i domaga sie mizianek Gdyby nie nowy najazd zarazków w naszym domu, mógłby chyba iść na kujkę.
Za to Hans wyraźnie lepiej. Kicha mniej, ładnie oddycha, włazi na kolanka i domaga sie mizianek Gdyby nie nowy najazd zarazków w naszym domu, mógłby chyba iść na kujkę.
Przeżyłam chwilę grozy. Pani dr nie spodobał się brzuszek Erwinka i włożyła mu wielką igłę. Na szczęście wyciągnęła tylko krew. Ufff. Teraz tylko atecortin, enisyl, immunodol, antybiotyk. Będzie dobrze, prawda?
- Furia i Afera
JASNE, ŻE BĘDZIE - MUSI BYĆ!!! i nawet nie próbuj myśleć inaczej
-
- Informacje
-