Erwin:-D
Ucałuj tego czarno-białego uszatka od cioci Asi i jej kociarni. Czasem mysle,ze lekarze na siłę doszukuja się chorób u kotów. Gdybym poszła z Myszką do lekarza w związku z jej częstymi wymiotami, pewnie znalazłoby się ze sto chorób Tymczasem ma już sporo lat i cieszy się dobrym zdrowiem ( jak już kiedyś wspomniałam, nie wie, co to zastrzyki, kroplowki, krople i inne takie...
Na razie nasza ciapa kochana odsypia stresy. Nie chciałabym mu przeszkadzać. Ale gdy przyjdzie do nas do łóżeczka, na pewno go wymiziam i wycałuję ten zasmarkany nosek
Erwinek ciężko pracuje na opinię wszystkożernego kota- dzisiaj wylizał talerz po fasolce meksykańkiej, podjadł zwietrzałe prażynki ziemniaczane
Erwinek ciężko pracuje na opinię wszystkożernego kota- dzisiaj wylizał talerz po fasolce meksykańkiej, podjadł zwietrzałe prażynki ziemniaczane
- Furia i Afera
Justyna nie ma za co!
Ucałuj od dwóch cioć Aś
Ja jutro idę z dziewczynami na "przegląd techniczny"
Ucałuj od dwóch cioć Aś
Ja jutro idę z dziewczynami na "przegląd techniczny"
- Furia i Afera
przebieg to one maja niezły, ciekawa jestem jaka odnotują jutro masę całkowitą
Ostatnio czytałam tekst o ukrytych podtekstach erotycznych w filmach z lat 20-30tych. I jednym z przykładów był motor, jako przedłużenie... No i zachwyt kobiety maszyną, jej zmysłowe głaskanie motoru. Wiec Asia wcale nie taka niewinna
- Furia i Afera
Asia hahaha to takie pozory ktoś musi na tym forum fason trzymać
-
- Informacje
-