Erwin:-D
- Furia i Afera
Halo, halo kobity kochane!
Wyłazić z norek i pisać co się u Was dzieje w te piękne słoneczne, ale mroźne dni
Wyłazić z norek i pisać co się u Was dzieje w te piękne słoneczne, ale mroźne dni
-
Justyna miała foty nowej fryzury pokazać i nic. Ukrywa sie na innym forum.... gdzie sie o HSB rozmawia i kocie wątki romantyczne sie robią
- Furia i Afera
JUSTYNA Ty zdrajczyni jedna wracaj tu do nas a nie szwendaj się po jakiś dzikich forach
-
To ja się muszę przyznać że tez się szwendam ale wolę nasz bo się na nim więcej trochę rozmawia. a tam na kilka stron są same powitania i to codziennie.
- Furia i Afera
No nie mogę, co za tałatajstwo ale sama nie jestem lepsza, bo na facebooku siedzę
- Furia i Afera
Asia masz absolutna rację!
Miło w ogóle Cie "czytać" co słychać? Wszystko ok?
Miło w ogóle Cie "czytać" co słychać? Wszystko ok?
Oczywiście . Dziekuję . No moze z wyjatkiem tego,ze z powodu zmian organizacyjnych spowodowanych reformą oświaty, najprawdopodobniej zostanę zwolniona z pracy...Biologii po reformie będzie tylko 1 godz tygodniowo i to tylko w pierwszej klasie ( dla porównania: religii w sumie 8 - po dwie tygodniowo przez 4 lata technikum ) Więc z dwóch etatów zostanie niecałe pół. A jest nas dwie.... Dyrektorka juz dwukrotnie rozmawiała ze mną i dała delikatnie do zrozumienia, ze padło na mnie. Ale na razie nie zamierzam się tym przejmować
- Furia i Afera
Asia nie pozostaje Ci nic innego tylko za religie się wziąć
Żartuję oczywiście i współczuje, bo te wszystkie reformy to kur... jest a nie jakiś logiczne działania!
Żartuję oczywiście i współczuje, bo te wszystkie reformy to kur... jest a nie jakiś logiczne działania!
Ja i religia Koniec świata! Sprowadziłabym dzieci na złą drogę...Furia i Afera pisze:Asia nie pozostaje Ci nic innego tylko za religie się wziąć
Te reformy sa po to,zeby obnizyć poziom wykształcenia społeczeństwa, no i zeby minister miał się z czego rozliczyć pisząc sprawozdanie z pracy w trakcie swojej kadencji
- Furia i Afera
Myślę, że żabulka głowy nam pourywa
-
No na pewno i to osobiścieFuria i Afera pisze:Myślę, że żabulka głowy nam pourywa
- Furia i Afera
Jeśli osobiście Justyna będzie chciała to ja jestem zwarta i gotowa, bo przynajmniej będziemy miały okazje w końcu się poznać osobiście
-
- Informacje
-