Erwin:-D
-
Wiecie co, Justynę to chyba na prawdę wcięło na tamtym forum. JUSTYNA WRACAJ DO NAS !!!!
- Furia i Afera
Trzeba wyrwać ją ze szponów napisz do niej na tamtym forum, że tu ją wołamy!
-
Napisałam ale jest nie wzruszona
- Furia i Afera
No nie wytrzymam!!!!!!!!!!!
Justyna chce wojny? Co za larwa jedna!
Zasypię ją smsami - hihihihi
Justyna chce wojny? Co za larwa jedna!
Zasypię ją smsami - hihihihi
-
Poczekajmy jeszcze. Dzisiaj nie weszła wogóle na swoje konto. Może jej w domu nie ma... Napisalam że tęsknicie wiec na pewno ja to wzruszy
Wzruszyłam się ogromnie. Ale przez weekend w ogóle nie odpalałam kompa.
Teraz mam na kolanach Elzę. Erwin śpi na podusi na drapaku.
A mnie boli każdy mięsień- w sobotę na siłowni trener zmienił mi trening. Po raz pierwszy mam zakwasy na mięśniach brzucha. Trener stwierdził, że widać, że schudłam
Teraz mam na kolanach Elzę. Erwin śpi na podusi na drapaku.
A mnie boli każdy mięsień- w sobotę na siłowni trener zmienił mi trening. Po raz pierwszy mam zakwasy na mięśniach brzucha. Trener stwierdził, że widać, że schudłam
Zabko, zazdroszczę utraty wagi.Ja wciąz przybieram, a naprawdę niewiele jem.
No ale bez pracy nie ma efektów. Mam siedzący tryb życia, a najważniejszy posiłek zjadam dopiero po 18tej . Wiem, jakie błedy popełniam, ale trudno mi zmobilizować się do dbania o siebie.
No ale bez pracy nie ma efektów. Mam siedzący tryb życia, a najważniejszy posiłek zjadam dopiero po 18tej . Wiem, jakie błedy popełniam, ale trudno mi zmobilizować się do dbania o siebie.
- Furia i Afera
Justyna zazdroszczę!
Asia nie tylko Ty masz taki problem, bo ja śmigam na fitness przynajmniej 3x w tygodniu, a waga ani drgnie
Asia nie tylko Ty masz taki problem, bo ja śmigam na fitness przynajmniej 3x w tygodniu, a waga ani drgnie
-
Dziewczyny to ja z drugiej strony-bym chciała trochę przytyć. Mam prawie 30 lat a ciągle mam rozmiar 36. Nie to żebym się skarżyła, absolutnie, ale jestem taka drobna, że na swoje lata nie wyglądam. Ostatnio chłopak z którym jeździłam "L" zapytał mnie do której szkoły chodzę. Dawno nikt tak mnie nie odmłodził
- Furia i Afera
36? Hmmm fajnie byłoby mieć chociaż 38 a tu nic tylko 42 w porywach od 40 do 44
- Furia i Afera
No widzisz Ty przynajmniej już po ciąży, a co będzie ze mną jak w końcu zdecyduje się na dzidziusia - wolę nie myśleć
-
- Informacje
-