Erwin:-D
Śniadanie u nas- HSB stoi bo na jego krześle śpi Erwin. Helga domaga się wzięcia na ręce wiec HSB stoi, trzyma kicię na ręku, drugą smyra ją po brzuszku i próbuje zjeść śniadanie. Na moich kolanach Hans udaje niedźwiedzia grizli. Elza ze stoickim spokojem obserwuje wszystko z wysokości dachu krytej kuwety.
- Furia i Afera
Rodzinna sielanka SŁODKO!
- Furia i Afera
Wiesz... rozumiem Cię doskonale, bo ten mój uparciu zarzekał się, że w życiu do kotów się nie przekona, a teraz jak wraca do domu to najpierw wita się z dziewczynami a potem z żoną!
Dokładnie. Chłopy chyba tak dla zasady marudzą a potem cieżko im się przyznać, że jednak polegli i pokochali swoje koty.
U nas po remoncie koty będą miały podniebne ścieżki. I to był pomysł HSB. On poczuł, że zabierze im część przestrzeni życiowej i chce im to jakoś wynagrodzić.
U nas po remoncie koty będą miały podniebne ścieżki. I to był pomysł HSB. On poczuł, że zabierze im część przestrzeni życiowej i chce im to jakoś wynagrodzić.
- Furia i Afera
Ech wszystkie samce takie samezoltazaba pisze:Dokładnie. Chłopy chyba tak dla zasady marudzą a potem cieżko im się przyznać, że jednak polegli i pokochali swoje koty.
-
Smacznego Erwinku
Ale Ty jesteś podobny do mojej Miluni. Tylko masz ciut więcej bieli.
Ale Ty jesteś podobny do mojej Miluni. Tylko masz ciut więcej bieli.
- Furia i Afera
Ja się Erwinowi (mojemu chrześniakowi w końcu) nie dziwię, tez bym takiego wciągnęła
Jutro będę robić ciasto z kremem cytrynowym. Erwin na pewno będzie degustował. Razem z Helgą będą sprawdzać przydatność śmietanki, wylizywać miski.
Czy Wy wiecie jak Erwin łazi i mędzi? Zawodzi jak by go nikt nie kochał, nie miział, nie karmił. Masakra jakaś!!! Trzeba go wtedy zagadywać, prosić by przyszedł i miziać do upadłego.
Czy Wy wiecie jak Erwin łazi i mędzi? Zawodzi jak by go nikt nie kochał, nie miział, nie karmił. Masakra jakaś!!! Trzeba go wtedy zagadywać, prosić by przyszedł i miziać do upadłego.
- Furia i Afera
Mamy ten sam problem z Aferą - dokładnie masakra!
Ja tłumaczę to chorobą, ale HSB wyprowadza mnie z błędu, uświadamiając mi, że ona mnie po prostu wykorzystuje
Ja tłumaczę to chorobą, ale HSB wyprowadza mnie z błędu, uświadamiając mi, że ona mnie po prostu wykorzystuje
- Furia i Afera
No to możemy sobie z Twoim HSB ręke podać ale co zrobić jak ja lubię wyć wykorzystywana przez moje dziewczyny
-
- Informacje
-