Figle i psoty naszych pupili.
Moja Bella miała wizytę swojego kociego kolegi / kocurka.
Na jego widok zareagowała następująco:
- napuszyła ogon
- przybrała pozycję wielbłąda (grzbiet do góry reszta na dole)
- sierść jej stanęła dęba
- zaczęła warczeć
I w ten o to sposób kicia reaguje na wszystkie zwierzaki, począwszy od kotów, na buldożerach skończywszy.
Na jego widok zareagowała następująco:
- napuszyła ogon
- przybrała pozycję wielbłąda (grzbiet do góry reszta na dole)
- sierść jej stanęła dęba
- zaczęła warczeć
I w ten o to sposób kicia reaguje na wszystkie zwierzaki, począwszy od kotów, na buldożerach skończywszy.
- kociaczek250
- Kontakt:
Mój kot bardzo często broi, np. biega po całym mieszkaniu jak szalony, budzi rano moją mamę, domagając się jedzenia itp. Ale ostatni jego wybryk przekroczył wszelkie granice. Kicia nagle zniknęła, co nie jest dziwne, bo często to robi, ale tym razem nie mogliśmy jej nigdzie znaleźć, Szukaliśmy wszędzie. Kidy już zrezygnowałam, usłyszałam drapanie w szafce. Otworzyłam ją i... w środku był kot! Zastanawialiśmy się, jak on się tam dostał. Zauważyliśmy, że między drzwiczkami a szafką jest niewielki odstęp. Okazało się, że tamtędy wlazł kot. Nawet nie wiecie, jak fajnie to wygląda, jak wchodzi i wychodzi . O tak, mały rozrabiaka z tego mojego kota .
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2007, 12:38 przez kociaczek250, łącznie zmieniany 1 raz.
- kociaczek250
- Kontakt:
Ja także kasuję. Mam jednak nadzieję, ze ten post zostanie prawdziwie usuniety przez moderatora.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2007, 17:03 przez kociaczek250, łącznie zmieniany 2 razy.
Cześć Kociaczku
Nasze forum jest tak skromne , że trudno go zaśmiecić
Proponuję takie wyjście:
Kociaczek ksuje uwagę z pierwszego zdania
Kiweron poprawia odpowiedź
Ja usuwam swój post
Może tak być Zaczynam pierwsza
EDIT:
Kociaczku wiek tutaj nie jest najważniejszy. Ja np. jestem "starsza panią" ale jak zwrócisz sze do mnie "per pani" to się obrażę
Nasze forum jest tak skromne , że trudno go zaśmiecić
Proponuję takie wyjście:
Kociaczek ksuje uwagę z pierwszego zdania
Kiweron poprawia odpowiedź
Ja usuwam swój post
Może tak być Zaczynam pierwsza
EDIT:
Kociaczku wiek tutaj nie jest najważniejszy. Ja np. jestem "starsza panią" ale jak zwrócisz sze do mnie "per pani" to się obrażę
-
- Informacje
-