Z braku laku przypomnę mojego Kurczaczka ( tak mówię na Rysia). Taki cudak ...Seiti pisze: Swoją drogą ciekawe jak tam Książę Kurczak...
Fotki naszych Pupili, cz.3
Wymiziam, wymiziam... I wycałuję
To jest bardzo przytulaśny kocurek. Przychodzi i sam podkłada główkę pod rękę, aby go głaskać. I cudownie grucha.
Jest moim takim dziwakiem-cudakiem. Nie bardzo mu idzie picie wody ( po tym ma zawsze cały mokry ryjek), jak zakopuje kupę to połowa zwirku jest na podłodze, a kupa nie przykryta ani jednym ziarenkiem. No i ciekawostka: gęstego futra dostaje na wiosnę, zimą zupełnie traci grzywę, za to latem włosy z grzywy są tak długie,że wchodzą mu do buzi...
To przypomnę jeszcze, jaki on jest duuuży ( też to zdjęcie juz było ) i udaje groźnego
To jest bardzo przytulaśny kocurek. Przychodzi i sam podkłada główkę pod rękę, aby go głaskać. I cudownie grucha.
Jest moim takim dziwakiem-cudakiem. Nie bardzo mu idzie picie wody ( po tym ma zawsze cały mokry ryjek), jak zakopuje kupę to połowa zwirku jest na podłodze, a kupa nie przykryta ani jednym ziarenkiem. No i ciekawostka: gęstego futra dostaje na wiosnę, zimą zupełnie traci grzywę, za to latem włosy z grzywy są tak długie,że wchodzą mu do buzi...
To przypomnę jeszcze, jaki on jest duuuży ( też to zdjęcie juz było ) i udaje groźnego
- gryzonik156
.asiryś pisze:Ciesze sie,że Rysia Ci siepodoba
Ona jest przecudowna ♥ ♥ ♥
popozuję trochę,niech ciotki sikają
zaraz się przesikają
podobam CI się?
a chcesz buziaka wprost w usteczka? ♥
Kurde zabujałam się kurde
a wpychaj się Ziomalu wpychaj ,na chama nawet,najlepiej jeszcze ze swoim pluszowym Słodziakiem ,dyć Słodziakami ♥Seiti pisze:muszę się Wam wepchnąć do dyskusji bo zobaczyłam Rysię.
Niech że go ( ich) poznam
O mammamija ,jaki Ty masz kawałł Kotaaaa ♥ ♥ ♥asiryś pisze:
Łooo,ale fajny misiek,jeno ta mina nieteges
Mina jest bardzo teges. Rysio jest cudny, a Rysia prześliczna. Też ma takie dorodne pysio Asiu, oba koty masz naprawdę wspaniałe. Szkoda, że tak rzadko możemy je oglądać
To jeszcze kila fotek z serii łapki i noski :
A teraz deser
Nie mogę już wytrzymać, więc przedstawiam wreszcie swoje przyszłe wymarzone, malutkie (na razie) szczęście, urodzone 19.03.2013.
Oto Książę Ryszard II vel Maks
jestem u góry po lewej
zdjęcia nie są mojego autorstwa
To jeszcze kila fotek z serii łapki i noski :
A teraz deser
Nie mogę już wytrzymać, więc przedstawiam wreszcie swoje przyszłe wymarzone, malutkie (na razie) szczęście, urodzone 19.03.2013.
jestem u góry po lewej
zdjęcia nie są mojego autorstwa
- gryzonik156
To teges jak najbardziej z jajcem było skrobnięteEsme pisze:Mina jest bardzo teges
Uuuu,szkodaSeiti pisze:Ja niestety nie mogę mieć kociastego futerka
Ale fajnie,ze chociaż tak jesteś Ziom
Esme pisze: To jeszcze kila fotek z serii łapki i noski :
Esme pisze:A teraz deser
jestem u góry po lewej
No to Esme zawstydziła forumowiczów Taaakie zdjęcia ! Łapki, noski, ....książę Ryszard ( oj coś czuję,ze mój będzie miał poważną konkurencję ) Czochraty łepek, kreseczka na nosku, klapnięte uszka, wieeelkie pysie, popielata łapka, klasyczne pręgowanie, głupiutki wyraz twarzy....
Beatko trafiłaś na cudo! Nie mogę się napatrzeć ! Świetnie,że się pochwaliłaś
Szczerze? popłakałam się
Szczerze? popłakałam się
- gryzonik156
Ja też wymiękłam,jak tę małą Glizdę oglądałamasiryś pisze:
Szczerze? popłakałam się
Jak przy cycu uchwycone ♥
Ale to na 120 % przesądzone,ze nie mozesz mieć futrzaka ?Seiti pisze:A mnie skręca z zazdrości. Idę beczeć w poduszkę.
Ja chce tego rudaska... <beczy>
Nie mogę bo mam dwie suki: jedna wpadła by w chorobę psychiczną na widok kota (ma złe doświadczenia z kotami), a druga mogłaby kota zjeść (miała 3 mies to królika z pyska jej wyciągałam).
Fajnie było mieć kota. Pooglądam Wasze szczęścia.
Nie mogę bo mam dwie suki: jedna wpadła by w chorobę psychiczną na widok kota (ma złe doświadczenia z kotami), a druga mogłaby kota zjeść (miała 3 mies to królika z pyska jej wyciągałam).
o matko nie było mnie chwilę a tu takie cudowności na forum!!! Asia co nie wołasz, że wstawiłaś zdjęcia Rysi!! Piękna jest! Uwielbiam taki wkurzony wyraz pysia u MCO
Beatka ja to się nie mogę doczekać zdjęć z nowego domku Rysia tzn. z Twojego domku i jestem ogromnie ciekawa jak sie będzie rozwijał
Beatka ja to się nie mogę doczekać zdjęć z nowego domku Rysia tzn. z Twojego domku i jestem ogromnie ciekawa jak sie będzie rozwijał
- gryzonik156
Aaa w ten deseń,w pierwszej chwili zrozumiałam,ze moze jakaś alergia czy coś,ale nie chciałam wypytywać,teraz rozumiemSeiti pisze:Ja chce tego rudaska... <beczy>
To rzeczywiście szkoda bo po Twoich postach widzę,że lubisz futerka ....
Asiu, ale zwróć uwagę, że mój mały książę, to Ryszard II, z całym szacunkiemasiryś pisze:No to Esme zawstydziła forumowiczów Taaakie zdjęcia ! Łapki, noski, ....książę Ryszard ( oj coś czuję,ze mój będzie miał poważną konkurencję ) Czochraty łepek, kreseczka na nosku, klapnięte uszka, wieeelkie pysie, popielata łapka, klasyczne pręgowanie, głupiutki wyraz twarzy....
Szczerze? popłakałam się
Kasiu, ja też się nie mogę doczekać, nie tylko jak go dopadnę z aparatem, ale w ogóle. Zacałuję na śmierć
Czy tak powinien schodzić z "drzewa" kot ...? czy tylko moja oferma Frydzia http://www.youtube.com/watch?v=MDuC7TqXyII
-
- Informacje
-