Fotki naszych Pupili vol.2
-
To kotka-staruszka ile ma lat??? Piękna jest. Ale najpiękniejszy widok to jak Lola prosi o jedzenie . Rozczula mnie to
Kotka ma prawie 15 lat i jak na tyle to myślę, że jest w całkiem niezłej kondycji tyle, że przesypia całe dnie i noce i mało kiedy ruszy swój tyłeczek z wygodnego legowiska Lola to o wszystko prosi o jedzenie, o zabawki, o głaski praktycznie 1/3 dnia spędza w pozycji pionowej a i taki śmieszny dzióbek przy tym robi
-
a ile się namerdała staruszka ogonkiem
-
ale zębicha mają to moja ponad roczna takich nie ma
Hedwa, zazdroszczę Ci tych kociaków, zresztą nie tylko Tobie, asirysi też. W swoich też jestem zakochana, ale moja zachłanność, co do kudłatków jest nieograniczona. Pomarzyć zawsze można.
Jak Ty Lolę czegoś takiego nauczyłaś? Faktycznie trudno cokolwiek odmówić
A to mój synuś, z "boberkiem" dość często mu sie to zdarza, w różnych sytuacjach.
Jak Ty Lolę czegoś takiego nauczyłaś? Faktycznie trudno cokolwiek odmówić
A to mój synuś, z "boberkiem" dość często mu sie to zdarza, w różnych sytuacjach.
Esme nie masz czego zazdrościć bo Twoje kociaki też są cudowne . Kocia jest kochany z tym swoim noskiem no i do tego stał się gwiazdą widziałam go chyba w magazynie o kotach Misia też jest śliczna i szczerze mówiąc ja tam prawie nie widzę różnicy między MCO a syberyjczykiem Ja tez mam słabość do kudłaczy i to ogromną i gdybym miała w domu warunki ku temu żeby mieć więcej kotów to bez wahania zdecydowałabym się na jeszcze 2 MCO .
Lola sama nauczyła się tak prosić ja to tylko wykorzystałam i zaczęłam ją nagradzać dodawałam przy tym komendę "poproś". W ten sposób jej się to utrwaliło i teraz sama doskonale wie kiedy ma poprosić nawet nie muszę jej żadnych komend wydawać . Sama też nauczyła się przynoszenia rzuconej myszki jak jej ją rzucam to biegnie, łapie ją w pyszczek, wraca do mnie i kładzie mi ją przy nodze albo gdzieś w zasięgu ręki żebym dalej rzucała. Potrafi też przybić 5 na polecenie ale tego to już ją uczyłam chociaż też szybko załapała może w około 30 minut. Siedziałam przed nią i powtarzałam "piątka, piątka" dopóki nie stuknęła mnie łapką w dłoń lub nie zrobiła podobnego ruchu i wtedy ją za to nagradzałam przysmakiem .
Lola sama nauczyła się tak prosić ja to tylko wykorzystałam i zaczęłam ją nagradzać dodawałam przy tym komendę "poproś". W ten sposób jej się to utrwaliło i teraz sama doskonale wie kiedy ma poprosić nawet nie muszę jej żadnych komend wydawać . Sama też nauczyła się przynoszenia rzuconej myszki jak jej ją rzucam to biegnie, łapie ją w pyszczek, wraca do mnie i kładzie mi ją przy nodze albo gdzieś w zasięgu ręki żebym dalej rzucała. Potrafi też przybić 5 na polecenie ale tego to już ją uczyłam chociaż też szybko załapała może w około 30 minut. Siedziałam przed nią i powtarzałam "piątka, piątka" dopóki nie stuknęła mnie łapką w dłoń lub nie zrobiła podobnego ruchu i wtedy ją za to nagradzałam przysmakiem .
Ja bym mogła mieć jeszcze wiele różnych kotów, gdybym mogła A MCO mnie fascynują, głównie ze względu na rozmiary Wielkie koty (te dzikie) uwielbiam, duże psy też, a w szczególności owczarki niemieckie, z ktorymi się wychowywałam.
w warszawskim zoo, nie chciałam odejść od lwów
w warszawskim zoo, nie chciałam odejść od lwów
-
POLOWANIE NA WRÓBLE ZA OKNEM
Tu na tym zdjęciu jest mały wróbel. Ale w dzien ten aparat robi mi kiepskie zdjęcia i nie dało się uchwycić tego jak trzeba
Tu na tym zdjęciu jest mały wróbel. Ale w dzien ten aparat robi mi kiepskie zdjęcia i nie dało się uchwycić tego jak trzeba
- Furia i Afera
Monika proszę przekazać Miluchniej, że ja wróbla widzę
Zdjęcia super!
Zdjęcia super!
-
- Informacje
-