Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
...ale żyć byś bez nich już chyba nie potrafiła, co?
to masz złe wrażenie bo to ruda dupa która zdominował Toffik i przegania go od miski, bo je pierwszy, jak chce dac cos rudemu cichaczem to zaraz jest Toffik i syczy na niego i próbuje mi zabrac z ręki. Garfield jest opiekunem jego a Toffik rozwydrzonym uczniem
-
Nikt by lepiej tego Karola nie ujął niż TY. Opisy Twoich kotów są imponujące, od razu można sobie wszystko wyobrazić
-
- Furia i Afera
Cudne i mega rozczulające
A jaka odpowiednia do imienia, bo była bardzo miła - zjadła wszystko i jeszcze pozowała do zdjęcia.
Zaposiłkowałam się twoim pomysłem i wrzuciłam trochę słonecznika na parapet. Stach ma serial, bo dwie synogarlice od kilku dni wpadają sie posilić. choć liczyłam na sikorki, też kiedyś wpadły.
Zaposiłkowałam się twoim pomysłem i wrzuciłam trochę słonecznika na parapet. Stach ma serial, bo dwie synogarlice od kilku dni wpadają sie posilić. choć liczyłam na sikorki, też kiedyś wpadły.
-
Super. Przynajmniej Stasiu ma jakąś rozrywkę. Jak Ci się uda zdjęcie cyknąć to wrzuć na forum
-
Buziaki dla wszystkich Cioć z forum !!!
- Furia i Afera
Buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi, buzi
dla Miluchnej
dla Miluchnej
-
- Informacje
-