Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Ależ dziękuję Ci serdecznie za komplement! Obawiam się jednak, że powinnam jednak porozmawiać z jakimś specjalistą
- Furia i Afera
Sąsiedzi chyba już przywykli do moich niespodziewanych zachowań Np: kiedyś wieczorem (jak już było ciemno) coś, jakby ptak, piszczało w krzakach pod blokiem, nie zastanawiałam się długo zabrałam latarkę i poszłam sprawdzić co się tam dzieje. Co prawda nic nie znalazłam, ale dwóch sąsiadów mnie widziało innym razem gówniarze (12-14 lat) postanowili powywracać nam śmietniki na chodniku, od razu pobiegłam, opieprzyłam i od razu kazałam pozbierać, grzecznie się zastosowali do "rozkazu" Ja to w ogóle mam raczej spontaniczne reakcje w wielu sytuacjach, aż HSB czasem nie umie przewidzieć co w danym momencie zrobię. Powiem tak: zaraz po kłamstwie wkurza mnie najbardziej, znieczulica i brak reakcji ze strony ludzi...
- Furia i Afera
Widzę, ze moja instrukcja była ok
Fidżi - śliczniutki chociaż zdjęcie jest dość malutkie
Furia i Afera pisze:Widzę, ze moja instrukcja była ok
Oczywiście bardzo dziękuję za nieocenioną podpowiedź hi, naprawdę wyszło malutkie - dopracuję to i postaram się zamieścić lepsze fotki..
- Furia i Afera
Bezapelacyjnie, zdjęcie nr 2 "popołudniowa drzemka" najlepsze
Dopiero teraz widać,ze Fidżi jest niebieski , a nie czarny .Jest naprawdę sliczny! Zgadzam sie z Asią,ze 2 zdjęcie wymiata
Widzę też trawę dla kotów . Nie wiedzieć czemu koty wcale nie chcą jej jeśc Nieprawdaż? A zwykłą trawe podwórkową wcinają jak krowy na pastwisku
No i oczywiście klawiatura ! Ulubione miejsce kotów, szczególnie wtedy gdy pracujesz na kompie
Widzę też trawę dla kotów . Nie wiedzieć czemu koty wcale nie chcą jej jeśc Nieprawdaż? A zwykłą trawe podwórkową wcinają jak krowy na pastwisku
No i oczywiście klawiatura ! Ulubione miejsce kotów, szczególnie wtedy gdy pracujesz na kompie
- Furia i Afera
Moje dziewczyny tez wola zwykłą trawę
- Furia i Afera
A do tego tak pięknie się srebrzy w lampie aparatu
-
- Informacje
-