Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Kurcze blade, proszę mi tak nie słodzić, bo w piórka obrosnę
Jak coś zawsze służę pomocą i radą
Jak coś zawsze służę pomocą i radą
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Odpukać w niemalowane od powrotu do domu od weta Afera drapnęła się 2 razy a Furia w ogóle... Oby tak dalej!asiryś pisze: "Swędzioszki"
- Furia i Afera
Liczę! Wiem, wiem jestem nienormalna! ale DOBRZE MI Z TYMasiryś pisze: Liczysz drapnięcia... Jesteś niesamowita
A tak poważnie to cały dzień byłam z nimi w domu i obserwowałam bacznie co robią - prawie cały dzień spały.
Jak dostały zastrzyk ze sterydem to pewnie je przestało swędzieć. Podejrzewam, że to działa tak jak u człowieka. Ja jak kilka razy miałam mocną alergię tak, że puchłam i byłam cała czerwona to po godzinie od podania zastrzyku wszystko mijało Asiu wyobrażam sobie to pilnowanie a właściwie dobrze wiem jak to wygląda . Jak Loli się pogarsza stan tego jej oka to też sobie cały czas trze łapą i muszę ją pilnować a jak nie upilnuję to ma spuchnięte oko tak bardzo, że nie jest w stanie go otworzyć. Ostatnio i pewnie się teraz będziecie ze mnie śmiały wcisnęłam na nią body z długim rękawem mojego syna i jak miała ten rękaw na łapach to nie tarła sobie oka Nie wiedziałam już wtedy co mam robić no i tylko to mi do głowy przyszło
- Furia i Afera
Szkoda, że nie słyszałaś mnie i nie widziałaś jak się czasem śmiać, bo wyobraziłam sobie to biedactwo w tym bodyHedwa pisze: wcisnęłam na nią body z długim rękawem mojego syna i jak miała ten rękaw na łapach to nie tarła sobie oka Nie wiedziałam już wtedy co mam robić no i tylko to mi do głowy przyszło
haha aż ją chyba specjalnie w nie ubiorę jutro i Wam zdjęcie zrobię O przypomniało mi się, że kiedyś moja mama założyła naszej suczce majtki z wyciętą dziurą na ogon po to, żeby nie brudziła w czasie cieczki To był pierwszy pies w domu więc jeszcze wtedy nie wiedziała, że potrafi tak o siebie zadbać że nie nabrudzi. Był to okres przedświąteczny i wychodziła z dziadkiem trzepać dywany i pies w chwili gdy wychodzili zwęszył sobie okazję do ucieczki i wybiegł w tych gaciach na zewnątrz W mieszkaniu słyszałam tylko głośne HAHAHA ludzi siedzących pod blokiem na ławce .
Łeeee! Stare . Ja takie majtki skonstruowałam jakieś 30 lat temu, gdy w naszym domu mieszkała przez tydzień suczka kolegi : Kuba ( tak , tak, jak ją kolega przygarnął, był przekonany,że to samiec ), która miała cieczkę. Ale jej kapała krew na dywan, łożko...Hedwa pisze:haha aż ją chyba specjalnie w nie ubiorę jutro i Wam zdjęcie zrobię O przypomniało mi się, że kiedyś moja mama założyła naszej suczce majtki z wyciętą dziurą na ogon po to, żeby nie brudziła w czasie cieczki
Czekam na fitnessowe zdjęcia Loli ...w body
- Furia i Afera
Ależ ta Miluchna ma idealną figurę