Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Asia a kiedy Twoje najpiękniejsze piękności zobaczymy?
- Furia i Afera
To daj "nieświeże"
- Furia i Afera
E tam! I tak nie będzie czuć w necie
-
A Erwinek tez tak się rozwala brzuchalem do góry jak śpi??? prosimy o zdjęciazoltazaba pisze:Moniko rzeczywiście zdjecia cudne
Ja też lubię u Erwina te kontrasty. A ze u niego wszystko jest niemal idealnie symetryczne to tym bardziej patrzę zafascynowana.
Asiu Ryś jest cudny!!! Wygląda męsko i poważnie i to jego spojrzenie takie dorosłe Patrząc na zdjęcia w ogóle bym nie powiedziała, że jest z niego taka ciapa jak mój Bazyl Jak dla mnie kryzę dalej ma cudną może faktycznie troszkę mniejszą niż miał ale wygląda mi to na sezonową zmianę tak jak pisałam Ma śliczne pędzelki na uszach a wąsy jakby bardziej uczesane Buziaki w nosek Rysiu!!!
- Furia i Afera
Az mi normalnie dech zaparło na widok tego księcia!!!
Jest prześliczny i bardzo dostojny! Moje dziewczyny (i ja) jesteśmy w Rysku zakochane na amen
Jest prześliczny i bardzo dostojny! Moje dziewczyny (i ja) jesteśmy w Rysku zakochane na amen
Piękny kocur
Ja też mam jakieś fotki na komórce. Ale nawet brakuje mi czasu żeby je zgrać.
Moniko Erwin śpi nie tylko kołami do góry, ale i z tylnymi łapkami rozłożonymi na boki a przednimi ułożonymi jak u foczki. Rozkoszny jest.
Ja też mam jakieś fotki na komórce. Ale nawet brakuje mi czasu żeby je zgrać.
Moniko Erwin śpi nie tylko kołami do góry, ale i z tylnymi łapkami rozłożonymi na boki a przednimi ułożonymi jak u foczki. Rozkoszny jest.
Kochane Ciocie, bardzo sie ciesze,że sie Wam podobam. W rzeczywistości nie wyglądam az tak imponująco . Mama robi mi zdjecia zawsze w tej pozycji, bo wtedy wydaje się ,ze mam wiekszą grzywę, moje pysie sa wydatne i wygladam groźnie. Tak naprawdę to ludzie wybuchaja smiechem, jak mnie widzą...A tak w ogóle to jestem bardzo delikatny, wolę mizianie od jedzenia, nie umiem pić wody z kranu ( z miseczki też mi za dobrze nie wychodzi ),nie umiem też zakopywać kuwetkowego urobku...
No i jeszcze jedno: moja mama mówi,że jestem najpiękniejszym i najukochańszym kocurem na świecie
Wasz Rysio.
No i jeszcze jedno: moja mama mówi,że jestem najpiękniejszym i najukochańszym kocurem na świecie
Wasz Rysio.
- Furia i Afera
Drogi Rysio,
to niedowartościowanie i niską samoocenę to chyba masz po mamusi... a ci co wybuchają śmiechem na Twój widok to muszą być po prostu zazdrośni, ze nie są tacy piękni jak Ty
Buziaki najsłodsze dla Ciebie od Twoich krakowskich fanek
to niedowartościowanie i niską samoocenę to chyba masz po mamusi... a ci co wybuchają śmiechem na Twój widok to muszą być po prostu zazdrośni, ze nie są tacy piękni jak Ty
To pewnie prawda . Moja mamusia jest jakaś dziwnaFuria i Afera pisze:Drogi Rysio,
Dziewczyny, dzięki za buziaki
-
- Informacje
-