Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Nie dziwna! Kochana jest, słodka, inteligentna, mądra, fajowska, miła, uprzejma, z poczuciem humoru, tylko troszkę zakompleksiona - i kompletnie nie wiem skąd to się u niej wzięło!
- Furia i Afera
No mam nadzieję!asiryś pisze:Już wzrosła mi samoocena
I niech Ci ciągle wzrasta, bo jak nie to przejadę się do Ciebie, aby osobiście kopnąć Cie w ponętna dupencję!
PS. Nie ma za co - zasługujesz na dużo więcej!!!
-
mamusia
tatuś
Oto rodzice kociąt które urodzą się na koniec marca i którymi mam nadzieję będę miała możliwość się opiekować :ryk:
tatuś
Oto rodzice kociąt które urodzą się na koniec marca i którymi mam nadzieję będę miała możliwość się opiekować :ryk:
-
Cześć dziewuszki,Asiu ja zawsze robię zdjęcia z najlepszego profilu kotów hehe
Mój facet
a babka przybiera dziwne pozycje to jej nie robiłam,wrerdziola ma ruję i jak się zbliżam to brzuch pokazuje i tak już kilka tygodni haha ale dzięki temu charakter ma lepszy i się zaprzyjaźniła bardzo z kocurem bo się do neigo lepi i razem śpią a kocur się przytula
obudziłam
Mój facet
a babka przybiera dziwne pozycje to jej nie robiłam,wrerdziola ma ruję i jak się zbliżam to brzuch pokazuje i tak już kilka tygodni haha ale dzięki temu charakter ma lepszy i się zaprzyjaźniła bardzo z kocurem bo się do neigo lepi i razem śpią a kocur się przytula
obudziłam
-
planuje właśnie zabieg,na początku mi zależało by dojrzała no to dojrzałaasiryś pisze: Ale on ma malutki nosek Ogromna dysproporcja z wielgachnymi oczami
Jeśli chodzi o rujkę kotki, to rzeczywiście za długo. Nie jest to dla niej dobre. Nie da się jej jakoś wyciszyć ? Będziesz ją kastrować?
nie wiem czy to ma związek że jest z kocurem że tak jej się ciągnie,ale moje kocurzysko nie wie co się dzieje,czuje jakieś zmiany ale jedynie wąchał ją długo i przeraża go trochę że się łasi do niego,bo jak ją widzi schodzi już jej z drogi muszę pogadać z weten jak pójdę po front line
Miałam kiedyś kicię, która przez ok. 4 m-ce miała tydzień rujki, tydzień spokoju, półtora tygodnia rujki, tydzień spokoju. Wtedy jeszcze nic nie wiedziałam o kotach. A kicia się bardzo męczyła. Teraz nasze Dziewczyny zostały ciachnięte przed pierwszą rujką więc nawet nie wiedzą co to za stan
-
- Informacje
-