Oj będzie smakować bardziej, będzie
Tak smakuje moim dziewczynom:
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
A ja w sumie nie wiem czy nie żałuje, że życie nas zmusiło do pokazania dziewczynom świata zewnętrznego, czasami mi ich żal, że bidy siedzą na balkonie i nie mogą wyjść, a tęsknią Na szczęście cały czerwiec 2011 będą sobie hasać po ogrodzie rodziców, bo będziemy pilnować ich domu - tylko czy zechcą potem wrócić do bloku?
- Furia i Afera
No piękne, piękne Ciekawa jestem jak długo te świnki będą miały oczka nie wygryzione
- piotrofoto
Witajcie!
A u mnie panuje totalne lenistwo wśród zacnych kotów
Oczywiście stół oblegany bo saszetka szeleściła A jeszcze im muszę zdjęcie na śniegu zrobić
Edit: Widzę, że ktoś dwie strony wcześniej się domagał o zdjęcia
Edit2: Małe ważenie:
Luna: 4kg Nikodem: 4.6kg (pół roku różnicy między nimi jest )
Pozdrawiam
A u mnie panuje totalne lenistwo wśród zacnych kotów
Oczywiście stół oblegany bo saszetka szeleściła A jeszcze im muszę zdjęcie na śniegu zrobić
Edit: Widzę, że ktoś dwie strony wcześniej się domagał o zdjęcia
Edit2: Małe ważenie:
Luna: 4kg Nikodem: 4.6kg (pół roku różnicy między nimi jest )
Pozdrawiam
- piotrofoto
Zajmują zajmują... zazwyczaj po powrocie do domu wszystkie serwetki ze stołów leżą na ziemi. Jak widać na zdjęciu Nikuś znowu kombinuje przy stole
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Niestety smakuje smakowała tez jarzynka ugotowana na świąteczną sałatkę i rybka - ogólnie dziewczyny cały wczorajszy dzień dzielnie pomagały mi w przygotowaniu potraw
W tamtym roku choinka była ciekawsza, w tym stroik Pół dnia szukałam jemioły bez kuleczek, bo podobno szkodzą zwierzętom jak przypadkiem zjedzą.
W tamtym roku choinka była ciekawsza, w tym stroik Pół dnia szukałam jemioły bez kuleczek, bo podobno szkodzą zwierzętom jak przypadkiem zjedzą.