Piękna prezentacja, pięknych futrzaków
Witamy serdecznie na przesympatycznym forum!
Fotki naszych Pupili vol.2
- shenandoh87
Nie biegała Ja z Katowic - wcześniej gdzieś też biegała w Katowicach - wzięliśmy ją od znajomej p. weterynarz.
Jak się rozbrykają to jest wesoło
Mam pytanie - ostatnio Browar narzeczonemu robi -jak on to nazywa "cicikopunkturę" - włazi na niego i tak przebiera łapkami chowając i wyciągając pazurki... I tak co rano Co to oznacza?
Jeżeli kot zachowuję się normalnie - je bawi się itp. a miauczy czasem trochę uciążliwie - to może być po prostu gadatliwy? Nie wygląda jakby mu coś dolegało...Chyba że chce na balkon wyjść po prostu? Bo balkon jest cały czas otwarty - ale mamy moskitierę w nim żeby nie wyłaziły na niezabezpieczony balkon...
Jak się rozbrykają to jest wesoło
Mam pytanie - ostatnio Browar narzeczonemu robi -jak on to nazywa "cicikopunkturę" - włazi na niego i tak przebiera łapkami chowając i wyciągając pazurki... I tak co rano Co to oznacza?
Jeżeli kot zachowuję się normalnie - je bawi się itp. a miauczy czasem trochę uciążliwie - to może być po prostu gadatliwy? Nie wygląda jakby mu coś dolegało...Chyba że chce na balkon wyjść po prostu? Bo balkon jest cały czas otwarty - ale mamy moskitierę w nim żeby nie wyłaziły na niezabezpieczony balkon...
- Furia i Afera
"ugniatanie" jest normalne w młodych kotów i kotek - to wyraz akceptacji i zadowolenia, więc nie macie się czym przejmować, a wręcz przeciwnie
Gadatliwa jest u nas Afera miałam nadziej, że po sterylizacji jej to przejdzie, ale nic się nie zmieniło pozostało nam się do tego tylko przyzwyczaić Furia natomiast to ostoja ciszy i spokoju, ale za to łazi za mną krok w krok, co tez bywa uciążliwe.
Gadatliwa jest u nas Afera miałam nadziej, że po sterylizacji jej to przejdzie, ale nic się nie zmieniło pozostało nam się do tego tylko przyzwyczaić Furia natomiast to ostoja ciszy i spokoju, ale za to łazi za mną krok w krok, co tez bywa uciążliwe.
Do toalety też? Bo ja czasem kończę w kotem na kolanach, choć rzadko W ogóle, to w dzień mogłoby mnie nie być wcale, nawet mam wrażenie, że mu przeszkadzam, jak jestem, zajmuję jego ulubione miejsca do spania itd., a od zachodu słońca jestem jedyna najpotrzebniejsza i NA PEWNO chcę uciec i nie wrócić, więc trzeba mnie pilnować!Furia i Afera pisze:"ugniatanie" jest normalne w młodych kotów i kotek - to wyraz akceptacji i zadowolenia, więc nie macie się czym przejmować, a wręcz przeciwnie
No właśnie mnie uprzedziłaś. Rudość następnyEsme pisze:Witamy nowe futerka i kolejny rudasek
Nie majak rudości
Muszę się czymś pochwalić. Właśnie otrzymałam, tzn. przeczytałam takiego maila:
" Dzień dobry Pani Beato,
Z przyjemnością pragnę poinformować, że Kocia został II Wicemisterem 10-lecia KOCICH SPRAW.
W nagrodę otrzyma Pani od Sponsora naszego konkursu - kanału Animal Planet – ramkę cyfrową Sony DPF-D 720.
Serdecznie gratulujemy. "
Ale miła niespodzianka. Przyznam się, że marzyłam w duchu o takiej ramce. No, a Kocia...Kocia jak zwykle jest dumny
Muszę się czymś pochwalić. Właśnie otrzymałam, tzn. przeczytałam takiego maila:
" Dzień dobry Pani Beato,
Z przyjemnością pragnę poinformować, że Kocia został II Wicemisterem 10-lecia KOCICH SPRAW.
W nagrodę otrzyma Pani od Sponsora naszego konkursu - kanału Animal Planet – ramkę cyfrową Sony DPF-D 720.
Serdecznie gratulujemy. "
Ale miła niespodzianka. Przyznam się, że marzyłam w duchu o takiej ramce. No, a Kocia...Kocia jak zwykle jest dumny
- Furia i Afera
Brawo!!! Gratulujemy i jesteśmy dumne, ze znamy taką gwiazdę !!!
- shenandoh87
Gratuluję Tobie i Misterowi Koci życzę dalszych sukcesów
-
- Informacje
-