mamusia, a moje małe za fukanie, syczenie i inne akty agresji umieszczone za drzwiami:
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
No cudne te biszkopty
Muszę dziewczyną porobić jakieś fotki, bo coś się opuściłam
Muszę dziewczyną porobić jakieś fotki, bo coś się opuściłam
A teraz obiecane zdjęcia Myszki ( niestety komórkowe ) Dedykuję je głównie Asi, która kiedys stwierdziła,ze jej kotki są najmniej "wypasione" ze wszystkich forumowych futrzaków. Asiuuuuu ? Co Ty na to ?
Miłego ogladania! Tylko się nie wystraszcie
Kocham tego POTWORKA! ( mimo,że sika , gdzie popadnie!)
Miłego ogladania! Tylko się nie wystraszcie
Kocham tego POTWORKA! ( mimo,że sika , gdzie popadnie!)
wygląda na taką miciutką jak moja mała kota ma taki kolor ze pewnie ciezko zroibić fotogieniczne zdjecia bo sie wszystko zlewa
mam jeszcze w domu kilka wyrazniejszych zdjec mamy koty, na ktorych widać coś wiecej niż kłąb futraasiryś pisze:A coz to z kremowe futrzaste cudeńka!
- Furia i Afera
Asia weź nie obrażaj tutaj Myszki, bo wybrałaś jej najgorsze ujęcia i śliczną! Piękna jest a nie potworek!!!!!asiryś pisze:A teraz obiecane zdjęcia Myszki ( niestety komórkowe ) Dedykuję je głównie Asi, która kiedys stwierdziła,ze jej kotki są najmniej "wypasione" ze wszystkich forumowych futrzaków. Asiuuuuu ? Co Ty na to ?
Miłego ogladania! Tylko się nie wystraszcie Kocham tego POTWORKA! ( mimo,że sika , gdzie popadnie!)
Rudonosna, Rudouszna, Rudobrzuszna jak zwykle śliczna!
A Hansowi widać pompony Ale już niedługo.....Piękny z niego kawaler!
Erwinek ma idealne umaszczenie! Biały kolor smiesznie wyszczupla mu ryjek! Zwróćcie też uwagę na falbaniastą biała smużkę łączącą krawat z białym brzuszkiem Cudo!
A Hansowi widać pompony Ale już niedługo.....Piękny z niego kawaler!
Erwinek ma idealne umaszczenie! Biały kolor smiesznie wyszczupla mu ryjek! Zwróćcie też uwagę na falbaniastą biała smużkę łączącą krawat z białym brzuszkiem Cudo!
-
- Informacje
-