Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Zdecydowanie dołączam się do grona Rysi i Justyny
No trzeba przyznać, że dziewczynki jak co roku na zimę zaokrągliły się ale dojdą do formy na wiosnę Z reszta nie tłumacząc ich, po nich szybko widać, że przybrały na wadze, bo są jakieś niskie te nasze panienki. Porównywałam z kilkoma kotkami i rzeczywiście są jakieś takie niewyrośnięte
No trzeba przyznać, że dziewczynki jak co roku na zimę zaokrągliły się ale dojdą do formy na wiosnę Z reszta nie tłumacząc ich, po nich szybko widać, że przybrały na wadze, bo są jakieś niskie te nasze panienki. Porównywałam z kilkoma kotkami i rzeczywiście są jakieś takie niewyrośnięte
PIękne mojej czasem zeby zrobić zdjecie jak nie śpi to trzeba się strasznie nameczyć. Z tydzien dwa przed swietami ogromne adhd jej sie włączyło. Potem była sterylizacia i 10 dni spokoju a teraz od nowa miewam na mieszkaniu stado pędzących koni w postaci jednego futrzaka
- Furia i Afera
Skąd ja to znam uwielbiam te gonitwy po domu i tupot mały stópkaktuska pisze:... a teraz od nowa miewam na mieszkaniu stado pędzących koni w postaci jednego futrzaka
Asiryś, sierść neimal taka sama jak malutka byla. Niestety bardziej woli zaczepiac i się bawić niż przytulać
FurAferko, toż to nie tupot, to łomot jest, dziwie się że do tej pory nic szczegolnego nie spadło na ziemię przy okazji
FurAferko, toż to nie tupot, to łomot jest, dziwie się że do tej pory nic szczegolnego nie spadło na ziemię przy okazji
Udało mi się, dość nieudolnie , sfotografować trójkę moich dzieci w czasie wieczornego wypoczynku Przekochane! Dom bez kota,a raczej bez kilku KOTÓW to nie dom Prawda?
Rysia- królowa, Myszka- wagonik, Rysiek - słodki bez... brzydal
Chyba jestem jakas psychiczna, ale chciałabym mieć jeszcze więcej kotów
Rysia- królowa, Myszka- wagonik, Rysiek - słodki bez... brzydal
Chyba jestem jakas psychiczna, ale chciałabym mieć jeszcze więcej kotów
- Furia i Afera
Jakby co, to mam nadzieje,ze umówisz nas -kociary- na wizytę w gabinecie w Łodzi.
Ps. podobno na Bałutach jakis debil strzela z wiatrówki do kotów Słyszałaś? Pewnie jakiś zakompleksiony frajer
Asiu, z Rysia to ja sobie tak żartuję! On jest dla mnie najpiękniejszym kocurkiem na świecie
Ps. podobno na Bałutach jakis debil strzela z wiatrówki do kotów Słyszałaś? Pewnie jakiś zakompleksiony frajer
Asiu, z Rysia to ja sobie tak żartuję! On jest dla mnie najpiękniejszym kocurkiem na świecie
Dziewczyny, jesli któraś z Was myśli o profesjonalnym zabiegu kosmetycznym, zapraszam do nas Moje kocie, jak widać na zdjęciu, dysponują laserami w oczach I to w dodatku kolorowymi
A to Rysia, która od dawna nie mieści się już w rurze od drapaka .
A to Rysia, która od dawna nie mieści się już w rurze od drapaka .
-
- Informacje
-