Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
A dowiemy się czegoś więcej o tej ślicznej "krówce"? Skąd się wzięła, ile ma wiosen, jaki ma charakterek itd, itp, etc
Miło Cię znowu widzieć Borysku i oczywiscie sliczną Polę. Dla wyjasnienia, Borysek, to jeden z dawnych uzytkownikow forum, którzy dość długo się nie odzywali
Skoro wszyscy sie tak chwalą swoimi pięknościami, to ja muszę też nadrobić spore zaległości
moje futra Kocia(chłopak) i Misia
Skoro wszyscy sie tak chwalą swoimi pięknościami, to ja muszę też nadrobić spore zaległości
moje futra Kocia(chłopak) i Misia
Fibi, Twój Rusek pięknie się błyszczy Urocze sa tez te delikatne prążki. Moja dracena musiała wylądować na klatce schodowej- bardzo smakowała Rysiowi Wedukowany ten Twój Fidzi , ze umie czytać nawet do góry nogami
Esme, szylkretka przecudna !Rudemu Kociowi tez nic nie brakuje Ma bardzo gęste futerko i, powiem szczerze, ryjek bardziej kotki niż kocurka
Esme, szylkretka przecudna !Rudemu Kociowi tez nic nie brakuje Ma bardzo gęste futerko i, powiem szczerze, ryjek bardziej kotki niż kocurka
Misia swietnie pozuje na tych zdjeciach
A kocurek taki rozmarzony...
Dracena nie jest jakos mocno dewastowana, dlatego nawet nie pomyslalam, zeby ja gdzies przenosic...chociaz ostatnio przeczytalam, ze jest trujaca dla kotkow Ale faktycznie wziecie maja tylko te nie skubniete jeszcze listki
A kocurek taki rozmarzony...
Dracena nie jest jakos mocno dewastowana, dlatego nawet nie pomyslalam, zeby ja gdzies przenosic...chociaz ostatnio przeczytalam, ze jest trujaca dla kotkow Ale faktycznie wziecie maja tylko te nie skubniete jeszcze listki
Tak mi chodziło po głowie, że gdzieś już o tym czytałam... No i znalazłam - na początku tego postu Kaktuska wkleiła zdjęcie swojej Cynamonki i ona też miała ten dar!!!asiryś pisze: Wedukowany ten Twój Fidzi , ze umie czytać nawet do góry nogami
Odkryłyśmy nowy talent kociastych
-
- Informacje
-