Oraz prawdziwie po męsku przystojny Hans
Fotki naszych Pupili vol.2
Staś nie jest taki piękny, a mój aparat w telefonie jest słabowity, ale i tak wklejam zdjęcia
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
- Furia i Afera
matko jedyna! Staś to już nie ten sam kot! Ale zmiana, jakiś jest taki jakby weselszy, spokojniejszy, ładniejszy! A do tego czyściutki - niewiarygodna zmiana - super
No i się opisałam i mi zniknęło, buu.
Różny Stach jest, ma napady strachu ale też napady na piórka mu się zdarzają. Ośmiela się w nocy, zaczyna się pchać na kolanka i na szyję, ale jak coś sobie umyśli, to się przestraszy czegoś znajomego i raz się nawet w kuwecie schował, chociaż nie było ani nowych dźwięków, ani go nie łapałam, nic. Posiedział pół godziny i poszorował spać na parapet. Szkoda mi, że nie lubi mościć się w pudełkach, torbach i ciemnych tunelach z pościeli, reaguje na to paniką.
Różny Stach jest, ma napady strachu ale też napady na piórka mu się zdarzają. Ośmiela się w nocy, zaczyna się pchać na kolanka i na szyję, ale jak coś sobie umyśli, to się przestraszy czegoś znajomego i raz się nawet w kuwecie schował, chociaż nie było ani nowych dźwięków, ani go nie łapałam, nic. Posiedział pół godziny i poszorował spać na parapet. Szkoda mi, że nie lubi mościć się w pudełkach, torbach i ciemnych tunelach z pościeli, reaguje na to paniką.
- Furia i Afera
Dobbi a myślałaś o drugim kocie? Może Staś tęskni za towarzystwem?
No, trafiłaś pewnie nieźle. Staś wygląda na kota towarzyskiego, ale niestety nie poważę się na drugiego kota, bo to jednak wynajęte mieszkanie, najbliższa rodzina prawie 600km stąd, metraż maciupki, a w razie coś to nawet nie ma wsparcia. Jakby mi się jeszcze jedna bida do leczenia i sterylki trafiła, to nawet finansowo byłoby ciężko. wyobrażam sobie targanie dwóch kotów trajkiem do lecznicy.
- Furia i Afera
-
- Informacje
-