U Ciebie to już zachowywał się, jakby zapomniał że u swojej Pani nie siedzi
prześliczne z niego kocurzysko
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Dobra, dobra, to tylko dlatego, ze ty go najpierw udobruchałaś
- Furia i Afera
ok oK żartowałam sobie tylko troszeczkę.
teraz to już koniecznie do Lidl'a musisz wstąpić po kabanosiki
teraz to już koniecznie do Lidl'a musisz wstąpić po kabanosiki
Help! pomocy Asiu! Wyczęstowałam Stachowi twoje kabanoski i zaczęłam moje kupne Gimpetu. I pojawił się zgryz. Gimpetowe są dużocieńsze i nie bardzo da się tam zamaskować tabletkę:( Pytanie: czy te Lidlowe kabanosiki są szerokie objętościowo? bo rano polecę i nie wiem czy do zoologa czy do Lidla. Mam dosyć siłowania się przy lekach a kiełbaska świetnie zdaje egzamin. Ps. Draże z trawką też nieźle wchodzą.
- Furia i Afera
Dobbi te z Lidla są takie same jak te co przyniosłam cieszę się, że mogłam pomóc
A te z trawką smakują Stasiowi, poważnie? Moje nie lubią nic co jest firmy Gimpet
A te z trawką smakują Stasiowi, poważnie? Moje nie lubią nic co jest firmy Gimpet
przekichane masz z tymi wybrednymi kotami
moja dziś po raz pierwszy wykęciła mi numer i nie chciala czegoś jeść. Kupilam serek homogenizowany marki carrefour i jak zwykle przy czymś mlecznym odlożyłam jej łyzeczkę do zjedzenia. Powąchala i sobie poszła. Nigdy go nie kupowałam i teraz mam dylemat czy jeszcze kiedykolwiek to zrobic
moja dziś po raz pierwszy wykęciła mi numer i nie chciala czegoś jeść. Kupilam serek homogenizowany marki carrefour i jak zwykle przy czymś mlecznym odlożyłam jej łyzeczkę do zjedzenia. Powąchala i sobie poszła. Nigdy go nie kupowałam i teraz mam dylemat czy jeszcze kiedykolwiek to zrobic
Staś jest słodki, taki do kochania. Ma coś w mordce z mojego Kocia.
A wracając do tematu budki, Kocia tą walerianą to sie trochę ululał i dlatego wygladał jak mordownik.
Po wyjsciu z budki
Dziś w nocy, odnieslismy mały sukces. Kocia udeptał budkową poduszeczkę i wlazł do środka. Trochę poleżał...Zawsze to coś
A wracając do tematu budki, Kocia tą walerianą to sie trochę ululał i dlatego wygladał jak mordownik.
Po wyjsciu z budki
Dziś w nocy, odnieslismy mały sukces. Kocia udeptał budkową poduszeczkę i wlazł do środka. Trochę poleżał...Zawsze to coś
- Furia i Afera
Nie mogłam się powstrzymać i wrzucam fotki dziewczyn
Wczoraj: (u moich rodziców) zachwycone i zahipnotyzowane nowymi zwierzakami mojego taty
Dziś po powrocie do domu: stęsknione za swoim drapakiem
Robiąc te zdjęcia o mało nie spadłam z taboretu, na który musiałam się wspiąć, żeby dobrze było je widać - tak się z nich śmiałam
Będziemy musieli poważnie przemyśleć rozbudowę najwyższego pietra!
Esme: ależ śliczny ten Twój kawaler i bardzo zgrabny
Wczoraj: (u moich rodziców) zachwycone i zahipnotyzowane nowymi zwierzakami mojego taty
Dziś po powrocie do domu: stęsknione za swoim drapakiem
Robiąc te zdjęcia o mało nie spadłam z taboretu, na który musiałam się wspiąć, żeby dobrze było je widać - tak się z nich śmiałam
Będziemy musieli poważnie przemyśleć rozbudowę najwyższego pietra!
Esme: ależ śliczny ten Twój kawaler i bardzo zgrabny
- Furia i Afera
W imieniu dziewczyn: dziękuje za komplement
W naszym imieniu: mogę tylko powiedzieć, że urocze to one są tylko na zdjęciach, bo na żywo to bestie nie z tej ziemi i terrorystki prze okrutne
W naszym imieniu: mogę tylko powiedzieć, że urocze to one są tylko na zdjęciach, bo na żywo to bestie nie z tej ziemi i terrorystki prze okrutne
- Furia i Afera
Nie da się ukryć: dziewczyny wymiatają tymi swoimi pozami, a ja mam taki ubaw jak na nie patrze, ze mój organizm sam produkuje endorfiny
-
- Informacje
-