A teraz najnowsze zdjęcia Ryśka Czy on wygląda na chorego ?
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
boska, cudowna, wspaniała, oszałamiająca, elegancka, wytworna, pociągająca, itp, itd
DECH W PIERSI ZAPIERA poważnie! Zdjęcia super!!!
DECH W PIERSI ZAPIERA poważnie! Zdjęcia super!!!
- Furia i Afera
A na widok Rysia to mrrrrrrrrrrr smakowicie wygląda ten kawaler! Lepiej dziewczynom nie będę pokazywać tych fotek, bo gotowe będą uciec do Rysia
- Furia i Afera
oczywiście moje uszanowanie dla siostry, bo ma ewidentnie dziewczyna talent!
- Furia i Afera
Ej Aśka, Aśka jak Ty coś powiesz to szkoda gadać! Ja i tak Ci nie wierzę, że Ryś jest mało interesujący i koniec - kropka
Ależ Asiu, dla mnie on jest najcudowniejszy na swiecie ! Po prostu go uwielbiam, nie ma dnia, zebym nie zamartwiała sie stanem jego zdrowia
Ale zdaję tez sobie sprawe, ze nie wszystkim moze odpowiadac ten "typ" kociej urody
Ale zdaję tez sobie sprawe, ze nie wszystkim moze odpowiadac ten "typ" kociej urody
Ostatnio zmieniony 28 marca 2011, 22:52 przez asiryś, łącznie zmieniany 1 raz.
- Furia i Afera
Wiem i rozumiemasiryś pisze: Ależ Asiu, dla mnie on jest najcudowniejszy na swiecie ! Po prostu go uwielbiam, nie ma dnia, zebym nie zamartwiała sie o stan jego zdrowia
nie "może" tylko musi, bo Rysiek to "8" cud świata i każdemu musi się podobać!asiryś pisze:Ale zdaję tez sobie sprawe, ze nie wszystkim moze odpowiadac ten "typ" kociej urody
- Furia i Afera
Pozwalaj sobie, pozwalaj nawet na więcej! Ale te wąsiska to ma gigantyczne!!!
Asia, może już kiedyś pisałaś, ale ja widocznie ja musiałam nie doczytać: czy Rys i rysia są jakoś spokrewnieni ze sobą?
Asia, może już kiedyś pisałaś, ale ja widocznie ja musiałam nie doczytać: czy Rys i rysia są jakoś spokrewnieni ze sobą?
Ubiegłas mnie z tym pytaniem Rysia jest cudna, czy to MCO? Rysio też, taki nachmurzony, widac ze kocurek. Tez nie rozumiem, czemu ktos twierdzi, że jest brzydki Zdjecia artystyczne, ale brakuje mi trzeciej koteczki. Czyżby nie lubila sie fotografować?Furia i Afera pisze:Asia, może już kiedyś pisałaś, ale ja widocznie ja musiałam nie doczytać: czy Rys i rysia są jakoś spokrewnieni ze sobą?
No tak, Myszka strzeliła focha i nie chciała współpracować z fotografem. No cóz, z wiekiem stała sie humorzasta
Jesli chodzi o Rysia i Rysię, są to koty w typie maine coon, nie maja rodowodów , wiec nie moge powiedzieć, ze są rasowe
Jesli chodzi o pokrewieństwo, Rysio jest synkiem Rysi
Mam jedno zdjęcie Myszki, juz wklejam ( do zdjęcia musiałam trzymać ją na rękach ) Prawda,ze piękna ? No i jeszcze raz biedactwo Rysio- moja miłość...
Dziewczyny, uwielbiam te Wasze pochwały skierowanie do moich najukochanszych stworzeń. Ale musze się pochwalić,ze syna też mam niczego sobie...
Jesli chodzi o Rysia i Rysię, są to koty w typie maine coon, nie maja rodowodów , wiec nie moge powiedzieć, ze są rasowe
Jesli chodzi o pokrewieństwo, Rysio jest synkiem Rysi
Mam jedno zdjęcie Myszki, juz wklejam ( do zdjęcia musiałam trzymać ją na rękach ) Prawda,ze piękna ? No i jeszcze raz biedactwo Rysio- moja miłość...
Dziewczyny, uwielbiam te Wasze pochwały skierowanie do moich najukochanszych stworzeń. Ale musze się pochwalić,ze syna też mam niczego sobie...
Dziekujemy za wyjasnienia Szczerze mówiac, takie pokrewieństwo nie przyszło mi do głowy, ale to miłe. Teraz już wiadomo skąd ta podwójna miłość do Rysia
Biedna Myszka, wyraźnie przepłoszona, ale prawdziwa pantera.
Co do syna, to ja też mogę sie pochwalić. Kiedys był taki wątek, w którym sie przedstawialismy, na zdjeciach i dzieci czasem też Próbowalam go odgrzebac, ale bezskutecznie, nie pamietam tytułu, a żaden mi nie pasował, szkoda ale syna moge pokazać. Obecnie student trzeciego roku AMW w Gdyni. To zdjęcie z przysięgi.
Biedna Myszka, wyraźnie przepłoszona, ale prawdziwa pantera.
Co do syna, to ja też mogę sie pochwalić. Kiedys był taki wątek, w którym sie przedstawialismy, na zdjeciach i dzieci czasem też Próbowalam go odgrzebac, ale bezskutecznie, nie pamietam tytułu, a żaden mi nie pasował, szkoda ale syna moge pokazać. Obecnie student trzeciego roku AMW w Gdyni. To zdjęcie z przysięgi.
-
- Informacje
-