O jest ! Baaardzo przystojny jest Twój syn
A zdjęcie mojej pociechy wyszło trochę za małe
Kiedyś miałam kurs biologii morza w Gdyni. I pływałam statkiem badawczym AMW. Ale tam było przystojniaków !
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
No, no, no dziewczyny gdybym ja była młodsza...
Przystojni Ci Wasi synowie, pewnie panny walą drzwiami i oknami a mamusie tylko selekcję robią
Ja się niestety dzieciakami pochwalić nie mogę, jedynie dodam, ze mam dwóch cudownych i baaaardzo przystojnych siostrzeńców w wieku 8 i 16 lat - miłości mojego życia! Ach jak ja kocham ich rozpieszczać
Co do Myszki, to jak bym ją złapała to bym ja chyba zadusiła, bo ma tak magiczne oczy na tym zdjęciu, że miód-malina!
Przystojni Ci Wasi synowie, pewnie panny walą drzwiami i oknami a mamusie tylko selekcję robią
Ja się niestety dzieciakami pochwalić nie mogę, jedynie dodam, ze mam dwóch cudownych i baaaardzo przystojnych siostrzeńców w wieku 8 i 16 lat - miłości mojego życia! Ach jak ja kocham ich rozpieszczać
Co do Myszki, to jak bym ją złapała to bym ja chyba zadusiła, bo ma tak magiczne oczy na tym zdjęciu, że miód-malina!
Zdjęcie mojej pociechy było na forum jakies dwa dni. Potem je usunełam, bo Bartek zabiłby mnie, gdyby sie dowiedział,ze go komus pokazuję. Ma 18 lat .
Jesli chodzi o Myszkę, jest to kotka dosc charakterna. Generalnie nie lubi kotów. Rysiek ją atakuje ( w zabawie)ale ma dla niej respekt Krzykliwa jest...
Jesli chodzi o Myszkę, jest to kotka dosc charakterna. Generalnie nie lubi kotów. Rysiek ją atakuje ( w zabawie)ale ma dla niej respekt Krzykliwa jest...
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 20:06 przez asiryś, łącznie zmieniany 1 raz.
A zatem ze spokojnym sumieniem usuwam Bartusia ( dla mnie to ciągle mały ( chociaz ma 2,01m wzrostu)chłopczyk ).
Zeby mnie nie zabił . Zawsze powtarza,ze nie jest eksponatem muzealnym, czy tez cyrkowcem - do pokazywania innym. Ma bardzo "zdecydowany" charakter
Zeby mnie nie zabił . Zawsze powtarza,ze nie jest eksponatem muzealnym, czy tez cyrkowcem - do pokazywania innym. Ma bardzo "zdecydowany" charakter
Najbardziej niezrozumiałe jest to,ze ja mam 1,64 m, a jego ojciec 1,86 m wzrostu. Skąd więc wzrost Bartusia? Pamiętam tylko,ze jako niemowlak miał przeogromny apetyt. Jadł wszystko, co ...natura matka dała, a potem jeszcze trząsł sie na widok kaszek i "jałowych" zupek. Jako roczne dziecko był grubaskiem - 12,6 kg.
Jest typem niezaleznego młodego faceta...Bardzo samodzielny ( mieszka z dala od domu), troche zbuntowany...Ale kocha koty. I dla mnie jest to wyznacznik, ze jest dobrym, wrażliwym młodym męzczyzną.
Ale się rozczuliłam
Jest typem niezaleznego młodego faceta...Bardzo samodzielny ( mieszka z dala od domu), troche zbuntowany...Ale kocha koty. I dla mnie jest to wyznacznik, ze jest dobrym, wrażliwym młodym męzczyzną.
Ale się rozczuliłam
- Furia i Afera
Asieńka tylko Ci pozazdrościć! Cud- miód i orzeszki
Wcale się nie dziwięasiryś pisze:Ale się rozczuliłam
Mój był wczesniaczkiem i od urodzenia niejadkiem, nikomu nie życzę. Jeszcze w szpitalu był karmiony sondą, a potem mialam trzy swiaty. Do tego nie bardzo ma po kim być wielki, bo ja 165,a tata chyba 178. Koty też uwielbia, ale to po mamusi, chyba
Ale ojca zapewne przerósł Wzrost ok 180cm jest wystarczający dla faceta. Takie dryblasy, jak Bartek, maja potem kłopoty z odziezą i butami Już nie mówiąc o problemach z krążeniem w czasie intensywnego wzrostu, bólami nóg, słabymi stawami...
Tylko mogę sobie wyobrażac, co przeszłas, gdy urodziło się Twoje maleństwo... A teraz , prosze, student i to jakiej uczelni!
Tylko mogę sobie wyobrażac, co przeszłas, gdy urodziło się Twoje maleństwo... A teraz , prosze, student i to jakiej uczelni!
Zapraszam wszystkich ciekawych kocich piekności do oglądania mojej fotogalerii z kocich wystaw .Są tam już fotki z ostatniej wystawy w Jaworznie . Następna na jakiej planuje być ale niestety już bez własnych kotów to wystawa w Kościanie . Zapraszam
https://picasaweb.google.com/Andamira.PL
https://picasaweb.google.com/Andamira.PL
-
- Informacje
-