Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Asia cudne te fotki aż zazdroszczę! Może pożyczysz mi siostrę
Dziewczyny, myslę, ze dałoby sie to załatwić ...za drobną opłatą
A tak na serio, ten mój kocur wywołuje we mnie skrajne uczucia : zachwytu, czułości i miłości.Nie mozna przejśc obok niego obojetnie. On jest tak słodko głupiutki...
Kto ma doświadczenie i z kotkami i kocurkami wie, o czym mówię Istnieje niesamowita róznica miedzy kotkami ( niezaleznymi, grymaśnymi) a kocurami ( którym generalnie jest wszystko jedno: czy je czeszesz, czy całujesz, czy nosisz na rękach... )
A tak na serio, ten mój kocur wywołuje we mnie skrajne uczucia : zachwytu, czułości i miłości.Nie mozna przejśc obok niego obojetnie. On jest tak słodko głupiutki...
Kto ma doświadczenie i z kotkami i kocurkami wie, o czym mówię Istnieje niesamowita róznica miedzy kotkami ( niezaleznymi, grymaśnymi) a kocurami ( którym generalnie jest wszystko jedno: czy je czeszesz, czy całujesz, czy nosisz na rękach... )
- Furia i Afera
Dokladnie, zanim sie zastanowi, zeby cos zrobić... Czasem sadzi się na Misię, ale przewaznie dostaje w dupcię, dosłownieasiryś pisze: Cudny nosek i zapewne..... też Oczka przepieknie okrągłe, bródka rzeczywiście cofnięta, a pysie okrągłe . Esme, czy Twój kocur to tez taka kocia ciapa ?
Juz to kiedys wklejalam, ale chyba bardzo dawno i nie widziałyscie
kobieta mnie bije
nie wstane, tak bede leżał...
- Furia i Afera
strasznie mnie rozczulają koty leżące tak na oparciach
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Oj było, było - telewizja nie istniała, bo te małe wariatki wypełniały nam sobą całe 24h na dobę kurcze, fajnie było!
Szczerze mówiąc tęsknię za tymi chwilami, bo odkąd dziewczyny spoważniały to już bardziej chodzą własnymi drogami jak prawdziwe kocice
Szczerze mówiąc tęsknię za tymi chwilami, bo odkąd dziewczyny spoważniały to już bardziej chodzą własnymi drogami jak prawdziwe kocice
-
- Informacje
-