W prawym górnym rogu na drugim zdjęciu jest na bank Furia !
Wydaje mi się że "Obca" jest w lewym górnym rogu ( na 2.zdjęciu)
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
No to dobrze podejrzewałam , obcą zdradziły rudosci ! Ale "wyraz twarzy "ma rzeczywiście podobny do Twoich dziewczyn tzn bardziej do AferyFuria i Afera pisze:Ha i tu Was zaskoczę: to ta w lewym górnym rogu!
W prawym górnym jest Furia, w lewym dolnym Afera, a w prawym dolnym (jakby ktoś nie rozpoznał) Zyzio
- Furia i Afera
Brawo Asieńko "masz se oko"
Ogólnie jest bardzo podobna, ale w szczegółach różna np: sierść ma krótszą, sterczącą i bardziej szorstką, inną figurę - jest taka bardziej ubita i szersza w biodrach , ale nie jest ciężka (daje się wziąć na ręce) i wydaje mi się, że ma dużo krótszą szyję niż nasze dziewczyny.
Ogólnie jest bardzo podobna, ale w szczegółach różna np: sierść ma krótszą, sterczącą i bardziej szorstką, inną figurę - jest taka bardziej ubita i szersza w biodrach , ale nie jest ciężka (daje się wziąć na ręce) i wydaje mi się, że ma dużo krótszą szyję niż nasze dziewczyny.
- Furia i Afera
Zyzio na pierwszym zdjęciu to nikt inny, tylko inkarnacja Buddy. Musiał biedak coś w poprzednim życiu przeskrobać, że wrócił jako kot. Chociaż ja się z tą filozofią nie zgadzam, bo życie takiego Zyzia na pewno jest lepsze niż niektórych Dwunożnych:)
- Furia i Afera
czasem się zastanawiam czy Zyzio ma w ogóle kręgosłup, czy to przypadkiem jakiś bezkręgowiec w skórze kota
Tak czy inaczej dobrze to on ma co widać na załączonych obrazkach - czyt. jest zdecydowanie za gruby ale jakbym się spod skrzydeł mojej mamusi nie wyrwała to też bym teraz się toczyła - niezłe karmi ta kobieta
Tak czy inaczej dobrze to on ma co widać na załączonych obrazkach - czyt. jest zdecydowanie za gruby ale jakbym się spod skrzydeł mojej mamusi nie wyrwała to też bym teraz się toczyła - niezłe karmi ta kobieta
- Furia i Afera
Dziękujemy za komplement
Z tego wynika, ze także masz w domu bezkręgowca
Z tego wynika, ze także masz w domu bezkręgowca
Z obserwacji wynika, że kot ma zawiasy w połowie kręgosłupa. Polecam się przyjrzeć
http://www.google.pl/search?um=1&hl=en& ... 08l1.2.2l5
http://www.google.pl/search?um=1&hl=en& ... 08l1.2.2l5
A Dobbi, jak zwykle, ma jakieś trafne foto do tematu...
Zyzio, jak sztuczny..
Pamiętam, jeszcze w komunie, były modne takie "maskotki" w postaci zwierzaków ( w tym także kotów) robionych ze sztucznego białego/srebrnego sznurka wsadzane na butelkę od mleka. Na telewizorze prezentowały sie rewelacyjnie! Nie wiem, czy wiecie , o jakie ozdoby chodzi,bo w necie nie udało mi się znależc zadnego zdjęcia.
Własnie Zyzio tak wygląda
Kocham takie bezkręgowce ( prócz pająków, których panicznie się boję )
Zyzio, jak sztuczny..
Pamiętam, jeszcze w komunie, były modne takie "maskotki" w postaci zwierzaków ( w tym także kotów) robionych ze sztucznego białego/srebrnego sznurka wsadzane na butelkę od mleka. Na telewizorze prezentowały sie rewelacyjnie! Nie wiem, czy wiecie , o jakie ozdoby chodzi,bo w necie nie udało mi się znależc zadnego zdjęcia.
Własnie Zyzio tak wygląda
Kocham takie bezkręgowce ( prócz pająków, których panicznie się boję )
-
- Informacje
-