Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
DOBBI IS THE BEST
Kurde wariatka z Ciebie jakich mało, przez Ciebie to się człowiek potrafi poryczeć ze śmiechu
Kurde wariatka z Ciebie jakich mało, przez Ciebie to się człowiek potrafi poryczeć ze śmiechu
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Raj, raj, ale tak jak piszesz dla kotów
Założę się, że nie będą szczęśliwe po powrocie do mieszkania, ale za to jak je znam to przez 4-5 dni będą odsypiać te miesięczne wojaże
Założę się, że nie będą szczęśliwe po powrocie do mieszkania, ale za to jak je znam to przez 4-5 dni będą odsypiać te miesięczne wojaże
- Furia i Afera
Bardzo możliwe, że wrócą tu już 16 lipca (na dwa tygodnie) i zostaną pod opieką mojej mamy. Szczerze powiedziawszy mam pewne obawy co do pozostawienia ich tutaj aż na dwa tygodnie, bo jak zostawały wcześniej na 3-5 dni to potrafiły nieźle mamie namieszać np uciec lub schować się. Nie chodzi tu nawet o to czy one dadzą sobie radę, ale o nerwy moich rodziców, bo szczególnie mama bardzo się martwi i wpada w panikę (włącznie z płaczem) że "dziewczynek nie ma" itd.
- Furia i Afera
Mam, mam super mamę i tatę też ogólnie cała rodzinka jest w porządku trochę (bardzo) zwariowana, ale w porządkuasiryś pisze:No to masz SUPERMAMĘ
-
- Informacje
-