Kociaki bardzo wszystkim dziekują
Żeby wkleić ruchomego gifa trzeba kliknąć na obrazek prawym p., potem lewym własciwości. Skopiować adres URL, OK. Potem na forum kliknąć Img , wyjdzie coś takiego [/img][img], miedzy oba znaczki wkleić adres obrazka.
Proszę jutro jeszcze podziwiać Kocię na stronie zooplus http://www.zooplus.pl/petofday
Fotki naszych Pupili vol.2
A te oczy I zazdroszczę Ci takiej gromadki (już mówiłam) U mnie ostatnio ktoś chciał oddać z powodów losowych, w troskliwe ręce, 2-letniego MCO - cudny. Moje marzenie. Gdyby to tylko ode mnie zależało, to nawet bym się nie zastanawiała, mogłabym jesc chleb ze smalcem i pić wodę Niestety, ledwo udało mi się wywalczyć zgodę (dwukrotną), na drugiego kota. Jedna koteczka odeszłaasiryś pisze:Prześliczne zdjęcia ! Lsniące kotki, no i ta Elza: rudy nosek, rudy brzuszek, paszki i pachwinki...
Rzeczywiście przepiękna kicia.
Asiu, w naszym stadzie dominantem nadal jest Helga. Erwin to niezależny i bezstresowy kot. On ma swoją miejscówkę na najwyższej półce drapaka. Ostatnio Juniorzy chyba na nowo ustalają hierarchię bo codziennie dochodzi do walk
Asiu, w naszym stadzie dominantem nadal jest Helga. Erwin to niezależny i bezstresowy kot. On ma swoją miejscówkę na najwyższej półce drapaka. Ostatnio Juniorzy chyba na nowo ustalają hierarchię bo codziennie dochodzi do walk
-
- Informacje
-