Fotki naszych Pupili vol.2
Hedwo! Masz przesliczne koty! "Krzywołapka" ma niesamowicie oryginalne umaszczenie Szczególnie twarz Ta czarna strzałka na nosku, pół buzi biała, pół ruda Niesamowite! Pan domu megadostojny olbrzym. No i staruszka - ma ładne kontrastowe umaszczenie
Musze Ci sie pochwalić,ze też mam trzy koty: najstarszą 8-letnia czarną "dachówkę" Myszkę, maine coonke Rysię ( 3,5 roku) - zdjecie widziałaś i... dostojnego maine coona Ryśka ( 2 lata). A więc bardzo podobnie, jak Ty
Oto mój dostojniak
Musze Ci sie pochwalić,ze też mam trzy koty: najstarszą 8-letnia czarną "dachówkę" Myszkę, maine coonke Rysię ( 3,5 roku) - zdjecie widziałaś i... dostojnego maine coona Ryśka ( 2 lata). A więc bardzo podobnie, jak Ty
Oto mój dostojniak
asiryś piękny jest!!! Jego spojrzenie wzbudza we mnie respekt widać, że duże z niego kocisko . Zastanawiam się jaki będzie mój rudzielec bo ma dopiero 6 miesięcy więc jeszcze trochę mu zostało do osiągnięcia końcowego wzrostu Kotka chyba duża nie będzie bo juz teraz jest taka drobniejsza. Co do jej kreski na nosku to właśnie ona mnie najbardziej oczarowała w tej kotce i z miejsca się w niej zakochałam .
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 15:23 przez Hedwa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Śliczny ten rudy! A jakie oczy...
- Furia i Afera
Hedwa i ja się dołączam do "chwalenia" Twojej gromadki!!!! PIĘKNE
- Furia i Afera
W 100% się z Tobą zgodzę
-
Każdy jest piękny i kochany ! ! ! 1000 uścisków dla wszystkich miłośników kotów ! ! !
Wszystkie są piekne, i te żabie, i mroźne, i rysie, i te krzywołapki A jesli juz w temacie pięknosci jestesmy, to mam pytanie, do kogoś kto bywa lub był na wystawie kotow rasowych. Otóż, przede mną radosny wyjazd do W-wy , zaplanowany specjalnie wtedy, kiedy odbędzie sie tam wystawa kotów, oczywiscie. Wprawdzie jest podany plan wystawy, ale niewiele mi to mówi. Będę tam oczywiscie tylko, jako widz i nie wiem, kiedy najlepiej tam sie udać, zeby nie przeszkadzać i zobaczyc jak najwiecej. Czy na takiej wystawie można robić zdjęcia?
Sobota PROGRAM WYSTAWY Niedziela
7.00 ~ 9.00 Przyjmowanie kotów 7.00 ~ 8.30
9.00 ~ 9.30 Korekta 8.30 ~ 9.00
9.30 ~ 15.00 Ocena kotów 9.30 ~ 15.00
~ 16.30 Best in Show ~ 16.00
~ 18.30 Zakończenie wystawy ~ 17.30
Sobota PROGRAM WYSTAWY Niedziela
7.00 ~ 9.00 Przyjmowanie kotów 7.00 ~ 8.30
9.00 ~ 9.30 Korekta 8.30 ~ 9.00
9.30 ~ 15.00 Ocena kotów 9.30 ~ 15.00
~ 16.30 Best in Show ~ 16.00
~ 18.30 Zakończenie wystawy ~ 17.30
- Furia i Afera
Ja byłam
Zdjęcia można robić a nawet kociaki dotykać, a co najgorsze kupować!!!!!!!! I dlatego więcej już nie pójdę, bo wszytskie bym zabrała ale nie stać mnie!
Cały dzień możesz oglądać koty, bo jak jedne mierzą ważą i oglądają to drugie siedzą w klatkach i czekają na swoja kolej - taka rotacja. Przynajmniej tak było w Krakowie.
Zdjęcia można robić a nawet kociaki dotykać, a co najgorsze kupować!!!!!!!! I dlatego więcej już nie pójdę, bo wszytskie bym zabrała ale nie stać mnie!
Cały dzień możesz oglądać koty, bo jak jedne mierzą ważą i oglądają to drugie siedzą w klatkach i czekają na swoja kolej - taka rotacja. Przynajmniej tak było w Krakowie.
No własnie, tego tez się boję Poza tym, to pewnie aparat mi się zapali Dodam jeszcze, że będę również w zoo. Tam już bylam, ale bez swojego aparatu, teraz zaszaleję, szczegolnie przy wielkich kotachFuria i Afera pisze:Ja byłam
-
- Informacje
-