Jakie śliczności
Asiu nie martw sie. Naszą Elzę też Asia(od Myszki i Państwa Rysiów) uznała za grubą. A to przecież taka delikatna panienka.
Swoją drogą nasza Helga, po zastosowanej kuracji, ślicznie schudła, zrobiła się zgrabna. Hans nabrał w końcu ciałka, a Erwin zrobił się wielki, jak typowy leniwy kocur.
Fotki naszych Pupili vol.2
-
ja lubię koty przytulające się moje do miłości nie są skore
dzisiaj syn po wyjściu od lekarza zauważył kota przed przychodnią i chciał koniecznie go zabrać do domu,kot przyjazny bo się łasił i dał się pogłaskać to syn chciał skorzystać z okazji,chwycił kota i chwiejnym krokiem kierował się w strone wózka w celu wsadzenia go tam i zabrania (syn ma 2 lata)
dzisiaj syn po wyjściu od lekarza zauważył kota przed przychodnią i chciał koniecznie go zabrać do domu,kot przyjazny bo się łasił i dał się pogłaskać to syn chciał skorzystać z okazji,chwycił kota i chwiejnym krokiem kierował się w strone wózka w celu wsadzenia go tam i zabrania (syn ma 2 lata)
- Furia i Afera
Biedronka, ale masz kochanego synalka, a jaki jest chłopak mądry i uczuciowy!!! Pewnie jesteś dumną mamusią
-
dumna,dumna ale czasami to bym go gdzieś wsadziła z kotami,bo masakra w domu jest niezła,wyobraź sobie biegajace dziecko ze sznurkiem w ręce a za nim dla szalone koty i tak z godzinke i lepiej nie stać na ich drodzeFuria i Afera pisze:Biedronka, ale masz kochanego synalka, a jaki jest chłopak mądry i uczuciowy!!! Pewnie jesteś dumną mamusią
- Furia i Afera
Biedronka super - pozazdrościć tylko tych ich wspólnych zabaw, bo takie dziecko to skarb! Pewnie 90% dzieciaków w ramach zabawy wyrywałoby kociakom wąsy a Ty masz w domu wyjątek!
-
- Furia i Afera
Agnieszka ja tez nie
-
dokładnie,my szanujemy nasze koty i młody robi to samozoltazaba pisze:Bo dzieci bacznie obserwują rodziców.
początek nie był aż tak łatwy,ale nigdy nie karałam syna za złe potraktowanie kota,na początkku chwytał za mocno,pociągnął za ogon,więc odrazu mu pokazałam jak należy obchodzić się ze zwierzęciem i teraz nie bałabym się mu dać nawet małej myszki a jak widzi zwierze u kogoś czy w zologicznym jak jesteśmy i gdy ktoś wejdzie z psem to najpierw daje się powąchać
Obecnie u nasj jest spokój,syn pomizia kota w miejscu dla nas niedozwolonym,nasze kocicha nie lubią być dotykane po brzuchach a on wpycha tam paluchy i łaskocze je
-
- Informacje
-