Teraz ode mnie coś nowego.
Czy podoba się Wam mój biały kołnierz
Pora na odświeżenie
Może na suszarce wygodniej...
Ten kot był już wszędzie. W sobotę musiałyśmy kwiaty z kuchni przenieść do pokoju, który jest teraz przed moim łobuzem zamykany, bo prawie wszystko zmasakrowała.
Fotki naszych Pupili vol.2
-
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2012, 11:19 przez biedronka87, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja w niedziele juz kategorycznie wyniosłam dwa storczyki i daląm siostrze bo akurat była a moim mieście z rodzinką - Rano Toffiozo tak sie gmerał po parpecie (na tym co mieli nie włazić bo mają juz swój jeden) i zwalił mi drzewko szczęścia jemu si enic nie stało ale storczyki to by połamał wieć u siostry bedą bezpieczniejsze a ja zostałam z 2ma kwiatkami - ciekawe jak one długo pożyją może zamontuje doniczke na ścianie wyżej.MonikaMroz pisze: Ten kot był już wszędzie. W sobotę musiałyśmy kwiaty z kuchni przenieść do pokoju, który jest teraz przed moim łobuzem zamykany, bo prawie wszystko zmasakrowała.
-
K@rOLcI@ pisze:No Biedronka za to to cie powinien do sądu podac - w takiej imtymnej sprawie mu foty robisz a feeee - tez Ci powionien zrobić hihihi
BeBe Biedronka BeBe
ee odrazu do sądu ona sama ciągle się obnaża,jest sama sobie winna
-
zamiast mnie pouczać to sami coś wrzućcie
-
daj więcejMonikaMroz pisze:Teraz ode mnie coś nowego.
Pora na odświeżenie
-
Garfie poszedł w odstawkę?? Króluje Toffik !!
-
do sądu z nią za zaniedbywanieMonikaMroz pisze:Garfie poszedł w odstawkę?? Króluje Toffik !!
-
- Informacje
-