Ale jakąś różową dla Dziewczynek czy zwykłą z apteki?
Masz rację Asiu- mimo wspaniałej opieki, kicie jednak bardzo stęsknione. Potrzebują nas. I po raz kolejny mit o niezależnych kotach, które nie przywiązują się do opiekunów, upadł
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Dla Ciebie nawet w kwiatuszki załatwięzoltazaba pisze:Ale jakąś różową dla Dziewczynek czy zwykłą z apteki?
- Furia i Afera
Od dziś szukam w kwiatuszki
A kici nie zostawisz tylko zabierzesz ze sobą - koniec i kropka!
A kici nie zostawisz tylko zabierzesz ze sobą - koniec i kropka!
-
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2012, 11:18 przez biedronka87, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dlatego wrzuciłam bo pasuje on zresztą przez większość część dnia wygląda na znudzonego
Asieńko, uwierz mi, bardzo chciałabym poznać osobiście moje "stare" forumowe koleżanki...Furia i Afera pisze:Justyna miło Cie widzieć
Jak tam Twoje dzieciaki? Może kiedyś Ty i Asia wybierzecie się do Krakowa?
Ale ten czas ( a raczej jego brak), ten ciągły pęd, praca....to przygnębiające...
Juz o tym pisałam, ale w ciągu ostatnich osmu lat miałam tylko ...dwa tygodnie wakacji Trzeba zapieprzać, zeby utrzymać futrzaste ... darmozjady.
- Furia i Afera
Dobbi Kochana Ty moja na Ciebie to zawsze można liczyć
- Furia i Afera
Rozumiem, rozumiemasiryś pisze:Asieńko, uwierz mi, bardzo chciałabym poznać osobiście moje "stare" forumowe koleżanki...
Ale ten czas ( a raczej jego brak), ten ciągły pęd, praca....to przygnębiające...
Juz o tym pisałam, ale w ciągu ostatnich osmu lat miałam tylko ...dwa tygodnie wakacji Trzeba zapieprzać, zeby utrzymać futrzaste ... darmozjady.
Może kiedyś się coś zmieni, więc pamiętajcie, że zaproszenie wciąż aktualne
-
ciekawe co by było gdybym ja moją kotkę zmoczyła,chyba o 50 % by się zmniejszyła
-
- Informacje
-