Fotki naszych Pupili vol.2
-
Ona po mnie często wskakuje . Wystarczy że sie nachylę ona jest juz na plecach i potem już sobie radzi łobuz jeden
zdolniacha wie jak wykorzystać okazję Mam nadzieję, że moim nie przyjdzie do głowy wskakiwać na mnie tzn teraz póki jeszcze nie są aż tak bardzo duże to nie mam nic przeciwko i czasem kotka wskakuje mi na plecy i się tam układa gorzej będzie jak podrosną :D a tak w ogóle to koty potrafią często zadziwiać swoją pomysłowością
-
to nasz kocur ma takie odruchy jak ostatnio wycierałam podłogę po jogurcie,przykucnęłam a ten mi na plecyMonikaMroz pisze:Ona po mnie często wskakuje . Wystarczy że sie nachylę ona jest juz na plecach i potem już sobie radzi łobuz jeden
Czy ktoś widział takie gały ?
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2012, 11:17 przez biedronka87, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Milunia najczęściej na plecach siedzi jak coś piorę w brodziku lub jak żeby myję. Ona uwielbia jak woda leci. I się temu przygląda
-
to umyj jej teżMonikaMroz pisze:Milunia najczęściej na plecach siedzi jak coś piorę w brodziku lub jak żeby myję. Ona uwielbia jak woda leci. I się temu przygląda
może kotuchom nudzi się chodzenie o własnych siłach i liczą na to że je wyręczycie dlatego tak chętnie wskakują na plecy poza tym jakby nie było świat jest o wiele piękniejszy gdy patrzy się na niego z góry, z perspektywy podłogi już taki ciekawy nie jest
biedronka87 kocur czaruje spojrzeniem i mimiką też
-
utuczyłabym go gdzieś kilogram,to jeszcze lepiej by wyglądałHedwa pisze:może kotuchom nudzi się chodzenie o własnych siłach i liczą na to że je wyręczycie dlatego tak chętnie wskakują na plecy poza tym jakby nie było świat jest o wiele piękniejszy gdy patrzy się na niego z góry, z perspektywy podłogi już taki ciekawy nie jest
a by nie było to i kot nr 2
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2012, 11:18 przez biedronka87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Furia i Afera
-
moje też zdziwione że codziennie okno nie jest otwarte
- Furia i Afera
Karola - cudne!!!
-
- Informacje
-