o grono wielbicieli umywalkowych się powiększyło
Furia i Afera Twoje dziewczyny też są śliczne!! Troszkę mi przypominają naszą kotkę emerytkę bo mają podobną barwę sierści i podobne krągłości a podkładka pierwsza klasa! szkoda by mi chyba było takiej używać i zamiast patrzeć w komputer cały czas patrzyłabym na podkładkę. No ale tym sposobem Twoje koty mają teraz myszkę na stałe w swoim zasięgu
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
A dziękuję, dziękuję w imieniu dziewczynHedwa pisze:o grono wielbicieli umywalkowych się powiększyło
Furia i Afera Twoje dziewczyny też są śliczne!! Troszkę mi przypominają naszą kotkę emerytkę bo mają podobną barwę sierści i podobne krągłości a podkładka pierwsza klasa! szkoda by mi chyba było takiej używać i zamiast patrzeć w komputer cały czas patrzyłabym na podkładkę. No ale tym sposobem Twoje koty mają teraz myszkę na stałe w swoim zasięgu
Tak to prawda podkładka jest śliczna i używam jej non stop. Troszkę to jednak nie moralne, że myszka jeżdżę po ślicznych pyszczkach moich ukochanych dziewczynek
Widział! I to lepsze Co Ty na to, Biedronko ?
PS. Kocham tę moją, jęcząca ciągle i sikającą na kuchennym stole, Myszkę
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2011, 21:18 przez asiryś, łącznie zmieniany 2 razy.
- Furia i Afera
JEST PRZEKOCHANY!!!asiryś pisze:A widział ktoś Dziwaka-Cudaka ?
Nie? No to proszę bardzo...
- Furia i Afera
Tak? A to dlaczego, jeśli można wiedzieć?asiryś pisze:Asiu, Furyjka jest moja faworytką
Esme! Szczere gratulacje! Kocia wyszedł przepięknie,ten piegowaty nosek...ach!!! Twoje....nazwisko równie ładnie Dumna jesteś , co?
Asiu, dlaczego Furia jest moją faworytką? Chyba to oczywiste!!! Jest prześliczna ( Aferko, wybacz, , Tobie też niczego nie brakuje, ale ten płomyczek na czółku Furii mnie zachwyca )
Asiu, Rysiek jest jedyny w swoim rodzaju, prawda? Jeszcze, jak był malutki, widziałam, że książę z bajki z niego nie wyrośnie...
Asiu, dlaczego Furia jest moją faworytką? Chyba to oczywiste!!! Jest prześliczna ( Aferko, wybacz, , Tobie też niczego nie brakuje, ale ten płomyczek na czółku Furii mnie zachwyca )
Asiu, Rysiek jest jedyny w swoim rodzaju, prawda? Jeszcze, jak był malutki, widziałam, że książę z bajki z niego nie wyrośnie...
Bardzo dziekuję. nie wiem, czy to duma, bardziej chyba radość. Bardzo mi takie miłe wydarzenie ostatnio było potrzebne. Szkoda, że Kocia nie zdaje sobie z tego sprawy .asiryś pisze:Esme! Szczere gratulacje! Kocia wyszedł przepięknie,ten piegowaty nosek...ach!!! Twoje....nazwisko równie ładnie Dumna jesteś , co?
Do Rysia może nie pasuje określenie książę z bajki, ale jest cudny (po męsku). Ten pychol jest stworzony do całowania
- Furia i Afera
Esme: mogę prosić o autograf, a właściwie autografy Gratuluję!
Asia: Afera nie ma Ci za złe, bo bardzo kocha swoja słodka siostrę, ale jeśli chodzi o wypowiedzi na temat Rysia to strzela mega focha, bo w naszych oczach Rys jest przystojniakiem mającym to "coś" i nic tego nie zmieni!!!
Wy się po prostu na kocim "przystojnictwie" nie znacie i już
Asia: Afera nie ma Ci za złe, bo bardzo kocha swoja słodka siostrę, ale jeśli chodzi o wypowiedzi na temat Rysia to strzela mega focha, bo w naszych oczach Rys jest przystojniakiem mającym to "coś" i nic tego nie zmieni!!!
Wy się po prostu na kocim "przystojnictwie" nie znacie i już
Asiu, tak naprawdę Rysiek jest dla mnie najpiekniejszym kocurem na swiecie !!! Tylko...dlaczego kazdy, kto go zobaczy śmieje się , albo mówi wprost: "ale on jest brzydki"
Aferko, Rysiek śle Ci buziaki A, wierz mi, umie całować , wiem coś o tym ( sama go tego nauczyłam )
Aferko, Rysiek śle Ci buziaki A, wierz mi, umie całować , wiem coś o tym ( sama go tego nauczyłam )
- Furia i Afera
Mówią tak, bo są zazdrośni - na 100% - bo Rysiek ma w sobie tyle uroku i jest bardzo "męski". Z resztą mi zawsze podobali się faceci nie ładni, nie przystojni, tylko tacy męscy lekko niebezpieczni poważnie!asiryś pisze:Asiu, tak naprawdę Rysiek jest dla mnie najpiekniejszym kocurem na swiecie !!! Tylko...dlaczego kazdy, kto go zobaczy śmieje się , albo mówi wprost: "ale on jest brzydki"
A ta fotkę to sobie na pulpit dam, a Afera powiesi sobie pewnie nad legowiskiem
Teraz tylko faceta dla Furii muszę znaleźć
- Furia i Afera
-
- Informacje
-