Raczej śliczny nosek i głębokie spojrzenie!!!
No ale przyznaj (tak bez żartów i ściemy - całkiem na poważnie), że ma w sobie coś takiego drapieżnego, niebezpiecznego i tajemniczego.
Jak nie, jak TAK, patrz:
http://imageshack.us/photo/my-images/64/4035287532.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/6/ ... d7529.jpg/
Fotki naszych Pupili vol.2
jaki brzydki? jaki nie przystojny?Furia i Afera pisze:Mówią tak, bo są zazdrośni - na 100% - bo Rysiek ma w sobie tyle uroku i jest bardzo "męski". Z resztą mi zawsze podobali się faceci nie ładni, nie przystojni, tylko tacy męscy lekko niebezpieczni poważnie!asiryś pisze:Asiu, tak naprawdę Rysiek jest dla mnie najpiekniejszym kocurem na swiecie !!! Tylko...dlaczego kazdy, kto go zobaczy śmieje się , albo mówi wprost: "ale on jest brzydki"
Aferko, Rysiek śle Ci buziaki A, wierz mi, umie całować , wiem coś o tym ( sama go tego nauczyłam )
A ta fotkę to sobie na pulpit dam, a Afera powiesi sobie pewnie nad legowiskiem
Teraz tylko faceta dla Furii muszę znaleźć
ślepe jestescie czy jak a ty nie pisz, że kazdy twierdzi, że to brzydal bo ja nie więc nie każdy
CUDNY, PIEKNY I MEGA PRZYSTOJNY JESTEŚ, BRZYDALE TO CI CO TAK TWERDZĄ O TOBIE
jak dla mnie Rysiek jest prześliczny !!!! Takiego to tylko "dusić", miziać, całować, miętosić.... Spojrzenie ma tak słodkie, że ja się normalnie rozpływam jak widzę jego zdjęcia. Widać, że jest prze kochany a Ci co mówią, że to brzydal po prostu się nie znają poza tym przecież brzydkich kotów nie ma!
Asiu, Ryś dla mnie to mężczyzna z dużym nosem, nie powiem, ze "śliczny", ale męski i przystojny, to już tak. Budzi respekt, a zdjęcia do pozazdroszczenia.
Esme: Kocia jak zwykle wyszedł wyśmienicie; wcale się nie dziwię, że został modelem. Niech się wszystkie top models wypchają!
Esme: Kocia jak zwykle wyszedł wyśmienicie; wcale się nie dziwię, że został modelem. Niech się wszystkie top models wypchają!
-
Zgadza się !!! Brzydkich kotów nie ma są tylko ludzie, którzy ich nie doceniają.Hedwa pisze:poza tym przecież brzydkich kotów nie ma!
A Rysiek jest piękny bo oryginalny !!! I tak o nim myśl
-
8 lat a wygląda i zachowuje się jak kociak. Przepraszam, ze tak późno odpisuję ale szkoła i te sprawy...biedronka87 pisze:ale ona ma fajny kolor,starsza czy młodziak ?movelikejagger pisze:A oto moja Łezunia
Matko, a ten Rysio jest po prostu przecudny, aż mi sie oczy do niego świecą
- Furia i Afera
No, no, no tylko proszę pamiętać kto jako pierwszy to zauważył! Tak dla przypomnienia: to JAasiryś pisze:Rysio jest baaardzo dumny, ze tak go postrzegacie .Ja też Dziękuję !
Teraz, rozluźniony, odpoczywa...
Niezła ze mnie "debeściara"
A tak całkiem poważnie: to zdjęcie jest przecudne i o ile dobrze pamiętam to dzieło Twojej siostry, tak? Pełen szacunek!!!
Ach ta ludzka prózność = radość z komplementów...Ciesze się przeogromnie,ze mój najdroższy Rysio nie jest Wam obojętny. Ze zauważacie jego wyjątkowośc
A zdjęcia, Asiu, są rzeczywiście autorstwa mojej siostry - bliźniaczki. Niestety juz mi się kończa i musza ją poprosic, aby zrobiła jakies nowe.Ale ona, jako zapalona i ambitna artystka wydziwia i cuduje, ze światło nie takie, ze nie lubi robić "ładnych" fotek,ze fotografia komercyjna ja nie interesuje...Ach, będzie trudno...
A oto jedna z jej fotografii ( przedstawia jej syna ) Przyznajcie - niezły kocur, nie?
A zdjęcia, Asiu, są rzeczywiście autorstwa mojej siostry - bliźniaczki. Niestety juz mi się kończa i musza ją poprosic, aby zrobiła jakies nowe.Ale ona, jako zapalona i ambitna artystka wydziwia i cuduje, ze światło nie takie, ze nie lubi robić "ładnych" fotek,ze fotografia komercyjna ja nie interesuje...Ach, będzie trudno...
A oto jedna z jej fotografii ( przedstawia jej syna ) Przyznajcie - niezły kocur, nie?
- Furia i Afera
Pozwól kochana, że nie skomentuję tego "kocura", bo jam jest już mężatka, ale jakbym była stanu wolnego to komentarz byłby miauuuuuuuu... - 100% niecenzuralny
PS. Czyli talent do fotografowania jest u Was rodziny. BRAWO!
PS. Czyli talent do fotografowania jest u Was rodziny. BRAWO!
-
Nowe fotki Mili
Kocham biel firan
Na suszarce
Kocham biel firan
Na suszarce
-
- Informacje
-