Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Elza jest niesamowita damulka z kurczaczkiem
Mój HSB jest zachwycony zdjęciami małych "łowców-morderców" tak nazwał Erwina i Hansa po obejrzeniu fotek i teraz kazał mi kupić dla dziewczyn skrzydełka
Piotr Twój "malutki" futrzak wazy już tyle co moje dziewczyny
Mój HSB jest zachwycony zdjęciami małych "łowców-morderców" tak nazwał Erwina i Hansa po obejrzeniu fotek i teraz kazał mi kupić dla dziewczyn skrzydełka
Piotr Twój "malutki" futrzak wazy już tyle co moje dziewczyny
- Furia i Afera
Ja chyba mam coś z głową... bo jak widzę to pierwsze zdjęcie to bym normalnie wgryzła mu się w ta prześliczna szyjkę
- piotrofoto
- Furia i Afera
Justyna: a czemu ona taka smutna?
Piotrek: państwo pięknie się wyleguje
Piotrek: państwo pięknie się wyleguje
Rzeczywiście Elza jakas posępna Pewnie smuci sie,ze pominęłam ją w trakcie próby wyboru barw klubowych Czy mi się wydaje,czy wkleiłas2x to samo zdjęcie? Próbowałam szukać rożnic. Bez skutku
Piotrek, towarzystwo oczywiście poznajemy! Sofka, kocyk, poduszeczka...no,no...towarzystwo z wyższych sfer .Niki chyba już przerósł Lunę
Piotrek, towarzystwo oczywiście poznajemy! Sofka, kocyk, poduszeczka...no,no...towarzystwo z wyższych sfer .Niki chyba już przerósł Lunę
Też mi się wydaje, ze dałam 2x to samo, ale zdjęcia są ładne, więc nie będę nic kasować
Elza jest zaspana. Choć rzeczywiście ostatnio jakaś taka smutna jest, spokojna, wyciszona. Może badanie moczu coś wykaże...
Ależ Piotra koty rosną i pięknieją. zielona z zadrości się robię
Elza jest zaspana. Choć rzeczywiście ostatnio jakaś taka smutna jest, spokojna, wyciszona. Może badanie moczu coś wykaże...
Ależ Piotra koty rosną i pięknieją. zielona z zadrości się robię
Juniorzy pierwsza klasa, aż miło popatrzeć A Hans jaki męski! Chyba szkoda pozbawiać go....hmmm ( moja wrodzona niesmiałość nie pozwala mi dokończyć.. )
A Elza to szczupła laska, długonoga, z rudym brzuszkiem
Zdjęcia piękne, tylko...gdzie Helgunia
A Elza to szczupła laska, długonoga, z rudym brzuszkiem
Zdjęcia piękne, tylko...gdzie Helgunia
-
- Informacje
-