Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Hedwa ja im się wcale nie dziwie, bo drapak pierwsza klasa a kicie bardzo dostojne!
- Furia i Afera
Krzywołapkowa Słodzina ma niesamowicie piękny pyszczek prze to umaszczenie!
- Furia i Afera
Hedwa dokładnie
Z tego co wiem to jeszcze Dobbinka, Kaktuska i Gość (Grażyna) z wątku "Jak znaleźć dom dla kota" też są z Krakowa
Dobbinke i Kaktuskę to nawet osobiście już poznałam - super babki
Z tego co wiem to jeszcze Dobbinka, Kaktuska i Gość (Grażyna) z wątku "Jak znaleźć dom dla kota" też są z Krakowa
Dobbinke i Kaktuskę to nawet osobiście już poznałam - super babki
no ja z żadnego forum nikogo jeszcze nie poznałam osobiście za to znam kilka osób z czata bo swego czasu sporo tam przebywałam no i co najważniejsze swojego męża poznałam na czacie także mam pewien przedsmak i wiem, że takie znajomości mogą być fajne
Furia i Afera przy okazji przeglądania wątku " Jak znaleźć dom dla kota" pozwoliłam sobie zajrzeć na Twój profil na fb okazuje się, że jesteś tylko 2 lata starsza ode mnie przejrzałam zdjęcia dziewczyn i jak zwykle są piękne
- Furia i Afera
Hedwa widzisz to prawie rówieśnice jesteśmy
Profil jest specjalnie tak ustawiony, że dziewczyny może oglądać każdy a co? Jak się chwalić nimi to się chwalić na całego! Oczywiście w imieniu dziewczynek dziękuję za komplementy!
Profil jest specjalnie tak ustawiony, że dziewczyny może oglądać każdy a co? Jak się chwalić nimi to się chwalić na całego! Oczywiście w imieniu dziewczynek dziękuję za komplementy!
- Furia i Afera
Hedwa a tak na marginesie: jak już byłaś na FB to dlaczego nie uczestniczysz w wydarzeniu http://www.facebook.com/Kotypl/posts/24 ... 9520298772? Nie ociągaj się tylko dołącz do nas
Furia i Afera dołączyłam widzę, że za bardzo nikt się nie interesuje kociakami ja popytam znajomych może ktoś wyrazi chęć posiadania kota... Żeby nie to, że mam już 3 koty, dziecko i męża na głowie do tego mieszkanie w bloku to sama bym przygarnęła.A gdzieś jeszcze poza fb się te koty ogłasza?
- Furia i Afera
Oj nie wiem gdzie jeszcze, ale zapytaj Grażyny na wątku o tej adopcji, ok?
i mów mi Aśka po prostu
i mów mi Aśka po prostu
- Furia i Afera
brudzia nie ma problemu, tylko może jakimś dobrym białym winem, bo za mocnymi alkoholami to ja nie przepadam
ja za mocnymi też nie przepadam ostatnio piłam cin cin lemon zmieszany se spritem ależ to dobre! no i w ogóle to jak już coś piję to albo wino albo drinka ale to takiego sikacza żeby nie było czuć tych mocniejszych procentów no i czasami piwo też mi się zdarzy wypić
-
- Informacje
-