Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Jejku jak ona rozkosznie prosi - piękna delikatna dama, a facet, jak to facet- zero delikatności - zeżreć i już. Całkiem jak u ludzi
jak dla mnie to on już jest duży Jest sporo większy od kotki ale na tym zdjęciu nie widać bo on zawsze siada tak śmiesznie na tyłku, że wydaje się być wtedy o wiele mniejszym niż jest Pewnie jeszcze trochę urośnie w końcu ma dopiero 9 miesięcy no i na to, że będzie większy wskazywałyby grube i umięśnione łapy chociaż dla mnie już mógłby zostać taki jaki jest teraz tyle futra w zupełności wystarczy do kochania i miziania . Ja się najbardziej nie mogę doczekać kryzy
Asia no dokładnie ona jest taka subtelna i w każdym geście widać, że to dziewczynka A rudzielca idealnie opisałaś nic dodać nic ująć Ja się śmieje, że to takie ciele ruchy ma takie ociężałe jak próbuje gdzieś wskoczyć to często a właściwie zawsze nie trafia noga mu się zawsze gdzieś osunie i spada
- Furia i Afera
Czyli facet w każdym calu Jak patrze na mojego HSB to też to takie duże ciele czasami, że aż mi go żal - hahaha, ale jestem świnia
Asia ja mam nadzieję, że on tu nie zagląda i nie przeczyta jakie mu komplementy prawisz ja co do swojego faceta też czasem mam podobne odczucia Takie to czasem bez życia wróci do domu dostanie miskę z żarciem posiedzi trochę, postęka, poprosi o kawę, wypije kawę i po 15 minutach zasypia i tyle z takiego pożytku na całe szczęście nie rozwala się z gazetą na kanapie
- Furia i Afera
Sama mu to przeczytam, nich się chłopak dowie prawdy Taki już jego urok - raz jak ciele, raz jak ogierHedwa pisze: Asia ja mam nadzieję, że on tu nie zagląda i nie przeczyta jakie mu komplementy prawisz ja co do swojego faceta też czasem mam podobne odczucia Takie to czasem bez życia wróci do domu dostanie miskę z żarciem posiedzi trochę, postęka, poprosi o kawę, wypije kawę i po 15 minutach zasypia i tyle z takiego pożytku na całe szczęście nie rozwala się z gazetą na kanapie
no właśnie najlepsze jest to, że ja jej tego nie uczyłam. Sama z siebie tak zaczęła prosić a ja tylko utrwaliłam tą umiejętność nagradzając ją za to smakołykami . Tak samo sama zaczęła przynosić mi myszkę - zabawkę i tak nauczyła się aportować . Kolejną rzeczą było przybijanie piątki ale tego już ją uczyłam i nauczyłam Jest bardzo pojętna i szybko wszystko łapie identycznie jak pies
- Furia i Afera
Na szczęście mieszkanie jest mojeHedwa pisze:Asia żeby Ci walizek za drzwi nie wystawił
-
z ust mi wyjęłaśFuria i Afera pisze:Jejku jak ona rozkosznie prosi - piękna delikatna dama, a facet, jak to facet- zero delikatności - zeżreć i już. Całkiem jak u ludzi
zapomniałaś dodać,ze nic nie robią
mój 4łapny facet to leży i głównie chrapie lub obserwuje,ani myśli zeżreć latajace muchy po domu,ciagle to kotka robiła,teraz cisza z muchami to tymbardziej nic nie robi,ew się wyliże na miejscu gdzie śpi człowiek i to po j....podobnie jak ten chodzący na nogach,przyjdzie zje,poogląda film,wykąpie się i chrapie w łóżku
-
eee to moja kotka inteligente jest hehe zero szkód i much nie maHedwa pisze:jeśli o muchy chodzi to ja bym wolała żeby moje futra ich nie łapały bo zawsze to łapanie, zwłaszcza jeśli mucha siedzi na oknie kończy się tym, że któraś z firanek idzie do kosza
u mnie jak widzą muchę to zapominają o tym co jest w koło skupienie na owadzie jest tak wielkie, że taranują wszystko co im stoi na przeszkodzie wszędzie wejdą żeby dopaść zdobycz dobrze, że po suficie nie potrafią chodzić bo wtedy to by dopiero było
-
- Informacje
-