Fotki Waszych pupili.
moj kot jest taki strachliwy ze nie podchodzi nawet dobrze do poreczy.. jak go zabieram na dwor to musze go na rekach nosic tak sie boi. wiec bardzo mu ufam.
no ja to rozumiem. i gdybym miala jakiekolwiek obawy to z miejsca zalozyłabym ta siatke. ale mieszkam tutaj od trzech lat, od trzech lat mam kota i ani razu nie wyszedl nawet za barierke. za ptakiem owszem szaleje, ale tylko kiedy ptak jest za szyba. jak jest juz na balkonie to czar pryska.
ps. co do blizniakow.. droga Ato twoj Fiodorek ma chyba bardziej pociągły pyszczek. to chyba zasluga maminych genów.
ps. co do blizniakow.. droga Ato twoj Fiodorek ma chyba bardziej pociągły pyszczek. to chyba zasluga maminych genów.
Chyba masz rację, ale przez to Twój kociak ma więcej niż mój takiej młodzieńczej słodyczy w pysiu. Jest naprawdę pięknymaggie. pisze:ps. co do blizniakow.. droga Ato twoj Fiodorek ma chyba bardziej pociągły pyszczek. to chyba zasluga maminych genów.
Dziękujemy bardzo.
Twój Fiodor zawsze ma takie mądre spojrzenie. Co tu dużo mówić.. rudzielce są piękne.
Twój Fiodor zawsze ma takie mądre spojrzenie. Co tu dużo mówić.. rudzielce są piękne.
Link do filmiku z wczorajszymi wyczynami Ptysia
http://pl.youtube.com/watch?v=P3k4C2KRbTA
http://pl.youtube.com/watch?v=P3k4C2KRbTA
- Kasia i Maniuś
Podpisuję się pod Amiką
Dzięki serdeczne w imieniu Ptysia.
Postaram się jeszcze coś wrzucić, ale mój aparacik strasznie żre pamięć karty przy kręceniu zdjęć, więc będę musiała na bieżąco kręcić, zrzucać do kompa i kasować.
Postaram się jeszcze coś wrzucić, ale mój aparacik strasznie żre pamięć karty przy kręceniu zdjęć, więc będę musiała na bieżąco kręcić, zrzucać do kompa i kasować.
- Kasia i Maniuś
hahahaha maniek ma cudny wyraz pyszczka.
- Kasia i Maniuś
Dziękuję w imieniu Maniusia
-
- Informacje
-