Około 5kg, waga raz pokazuje 4,5 a raz error bo skala do pięciuIza-Erin pisze:Ile waży? Bo mój Pysiolek 4kg
Fotki Waszych pupili.
Haha, dobre Nasza waga też musi mieć takiego errora, bo różnie z tą wagą bywa Ale staramy się zachować linię, w czym ostatnio Pysi bardzo pomaga braciszek Pucuś. Tak się czasami ganiają po domu, że aż furczyharpia pisze: Około 5kg, waga raz pokazuje 4,5 a raz error bo skala do pięciu
Ale kiciulasty Śliczny jest
łapy ma straszliwie wielkie jak na swój "wzrost" to rasowe futro czy takie tylko łapska mu urosły ?? Ale śliczny i tak sopkojnie śpi
piękny jest - zrób mu zdjecie jak stoi albo siedzi - i żaden kot nie jest zwykły - pomasz go troche to sie przekonasz hihi
Zgodnie z obietnicą, przedstawiam Wam moje trzecie kocie szczęście. Maluch ma trochę ponad 2 miesiące i nazywa się Ptyś. Zapoznanie przebiegło w pokojowej atmosferze, chociaż teraz Pysia trochę poburkuje. Natomiast Pucuś w ramach męskiej solidarności dogadał się z nowym braciszkiem od razu
A oto mój "ciastek"
Ptyś i Pysia
Ptyś i Pucuś
I moja trójca (nie)święta
I mój mały łowca
[/
A oto mój "ciastek"
Ptyś i Pysia
Ptyś i Pucuś
I moja trójca (nie)święta
I mój mały łowca
[/