Dla rozczulenia
http://pl.youtube.com/watch?v=Xx22l_LDY ... re=related
Fotki Waszych pupili.
- Kasia i Maniuś
Słodkie, jak udało Ci się uchwycić te języczki
Dzięki Łatwo nie było, ale czasami sie udaje. Zwłaszcza, kiedy się cyka seryjnie
A jak sie miewa Maniuś? Mam nadzieję, że już dobrze. Wymiziaj go ode mnie.
A jak sie miewa Maniuś? Mam nadzieję, że już dobrze. Wymiziaj go ode mnie.
- Kasia i Maniuś
Maniuś już troszkę lepiej, ale jeszcze jak czyszczę mu uszy, to jeszcze pojawia się brązowa maź. Dzięki, że pytasz.
Maniuś oczywiście wymyziany i dziękuje.
Oto kolejne jego fotki: pierwsze podczas ciężkiej pracy (drukowanie dokumentów), drugie podczas wcale nie lżejszych zadań domowych (mycie lodówki)
Maniuś oczywiście wymyziany i dziękuje.
Oto kolejne jego fotki: pierwsze podczas ciężkiej pracy (drukowanie dokumentów), drugie podczas wcale nie lżejszych zadań domowych (mycie lodówki)
Kasiu, widzę że Manius to prawdziwy akrobata Pysia i Pumek tez traktują lodówkę jak jakiś sezam ze skarbami.
Amiko, Pumek nie pokazywał języczka pani. On po prostu tam ma czasami jak się zamyśli, podobnie Pucuś. Wystawiają wtedy czubek języczka i tak patrzą przed siebie w zamyśleniu. Kapitalnie to wygląda
Amiko, Pumek nie pokazywał języczka pani. On po prostu tam ma czasami jak się zamyśli, podobnie Pucuś. Wystawiają wtedy czubek języczka i tak patrzą przed siebie w zamyśleniu. Kapitalnie to wygląda
- Kasia i Maniuś
A ja myślałam, że Maniek to akrobata
Łomatko, dobreee
-
- Informacje
-