Dziękuję, śliczne i takie wzruszajace.
Ja też mam fajne "całuśne" zdjęcie moich Kocianków (1-szy tydzień w naszym domu mają ok. 4 m-ce)
Tak. Dyzio po lewej (czarno-biały), Jusia po prawej (siwo-biała). Schwytane na osiedlu w Lublinie. Oswoiła i wyadoptowała mi je Pixie65 z forum miau.Iza-Erin pisze:Ale piękności, Amiko Czy to rodzeństwo?
A dlaczego zaraz konkurenta? Przybrany braciszek prawie-bliźniak też mu się przyda . Felix jak przystało na rudzielca jest zabójczo przystojny, a na tym pierwszym zdjęciu wygląda nawet jak miniaturowa puma. Też chętnie zobaczę więcej fotek .Amika pisze:Śliczny rudzielec . Czy Felix w rzeczywistości ma taki intensywny kolor, czy to zasługa oświetlenia?
Tak czy siak, Fiodor Aty ma niezłego konkurenta na tym forum
Atko, jak już pisałam, ja nigdy wcześniej nie zachwycałam się rudzielcami. Dopiero Fiodor mnie zauroczył, a tu drugi piękny rudzielec w kolejce po moje ochy i achy (stąd ta konkurencja )ATA pisze:A dlaczego zaraz konkurenta? Przybrany braciszek prawie-bliźniak też mu się przyda . Felix jak przystało na rudzielca jest zabójczo przystojny, a na tym pierwszym zdjęciu wygląda nawet jak miniaturowa puma. Też chętnie zobaczę więcej fotek .Amika pisze:Śliczny rudzielec . Czy Felix w rzeczywistości ma taki intensywny kolor, czy to zasługa oświetlenia?
Tak czy siak, Fiodor Aty ma niezłego konkurenta na tym forum
ale ja miałem bardziej na myśli urodę, czar i urok czarno - białych futer, niż ich przewagę liczebną nad rudzielcamiATA pisze: Aniu, mała poprawka - bo jeszcze Rudi, Elmo, Karmelek i Rudolfinek ustawiają sie w kolejce i co jeden to ładniejszy Jeszcze trochę a rudaski będą tu w większości, a pamiętam jak jeszcze niedawno Borysek wznosił hasła"górą łaciatki" ! Już niedługo, Borysku, już niedługo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości