Żeby nie było, że Fiodor przyrasta już do stołu - na dowód fotki z "więziennego" spaceru po balkonie
Moje biedactwo tak się zmęczyło tym "spacerem", że natychmiast po uwolnieniu z szelek padło jak nieżywe, oczywiście na swoim ukochanym stole
Fotki Waszych pupili.
-
- Kontakt:
Już są na II miejscu!!! Też głosowałam
- Kasia i Maniuś
Próbowałam zagłosować na ADOPCJE, ale ciągle czekam na potwierdzenie na emailu, i nic Jak długo czekałyście na potwierdzenie??
"Więzienny" spacer, nieźle brzmi. Ciekawe czy tak właśnie myślą nasze kociaki
"Więzienny" spacer, nieźle brzmi. Ciekawe czy tak właśnie myślą nasze kociaki
To moją mamę sumienie ruszyło - wręcz mnie zmusiła do oszelkowania rudego i to ona go przewietrzała Niestety Fiodor nie bardzo chce w szelkach chodzić. Najchętniej (jak widać) siedzi na parapecie i z zaciekawieniem rozgląda się wokoło. Aniu, dzięki za komplementy - rzeczywiście Fiodorek ma bardzo mięciutkie i jedwabiste futerko - można go godzinami głaskać
Kasiu różnie, niektórzy szybko, a inni podobno po kilku godzinach otrzymywali potwierdzenia. Ja np. wczoraj nie doczekałam sie wcale a dzisiaj w pracy prawie natychmiastKasia i Maniuś pisze:Próbowałam zagłosować na ADOPCJE, ale ciągle czekam na potwierdzenie na emailu, i nic Jak długo czekałyście na potwierdzenie??
- Kasia i Maniuś
dzięki, przyszło. A ja rozesłałam znajomym, może uda się zająć I-sze miejsce
ATKO, Fiodorek cudny jak zawsze
Fajnie wygląda w szeleczkach.
A tak z innej beczki: na podłodze balkonowej masz panele? Jak przetrzymują zimę?
Fajnie wygląda w szeleczkach.
A tak z innej beczki: na podłodze balkonowej masz panele? Jak przetrzymują zimę?
Oj, bez przesady
A zima nie zamaka za mocno?
A zima nie zamaka za mocno?
Ata, zahartowane masz kocisko, jak po kilkunastu minutach siedzenia na balkonie pada jak po wspinaczce górskiej
- Kasia i Maniuś
Adopcje są na I szym miejscu
-
- Informacje
-