Fotki Waszych pupili.
Beatko, nie żartuj , Sama zrobiłam niewiele ale wspólnymi siłami góry można przenosić
Nie wiem czy pamiętacie, ale Jusię i Dyzia właśnie na adopcjach wypatrzyłam i tak trafiły do mnie
Przeklejam podziękowania za pomoc. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się dotknięty tym, że nie wymieniono naszego forum:
Nie wiem czy pamiętacie, ale Jusię i Dyzia właśnie na adopcjach wypatrzyłam i tak trafiły do mnie
Przeklejam podziękowania za pomoc. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się dotknięty tym, że nie wymieniono naszego forum:
dyzio_miszcz pisze:Witam
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy w pocie czoła oddawali głosy na adopcje.org, to Wy wygraliście ten konkurs, za co serdecznie dziękuję w imieniu wszystkich zwierzaków których ogłoszenia znajdują się na adopcje.org.
Bardzo dziękuję również tym, którzy ten wątek założyli i utrzymali na topie, tak by więcej osób mogło go znaleźć.
Już otrzymałem oficjalne powiadomienie o wygraniu konkursu, więc 10 tysięcy złotych w postaci reklamy strony a co za tym idzie reklamy zwierzaków do adopcji stało się faktem.
Mam ogromną nadzieję, że pomoże przełamać to urlopowy wysyp zwierzęcych nieszczęść, którymi zapełniają się schroniska i dać wymierne efekty w postaci nowych domów.
Wątek w którym głosowaliście przywrócił mi również wiarę w ludzi, w to co robię i na co przeznaczam każdy zarobiony grosz i setki godzin, które siedzę przy komputerze.
Może niewiele osób zdaje sobie sprawę, że gdyby nie było forum miau, nie byłoby adopcje.org - to tu, i dzięki forumowiczom narodził się pomysł portalu adopcyjnego, z zakazem wjazdu dla rozmnażaczy.
Mam nadzieję, że będę miał okazję niebawem odwdzięczyć się nową, inną stroną o której na razie wiedzą tylko 3 osoby
Pozdrawiam i dziękuję
Super, że adopcje.org wygrały. Niestety, nie zdążyłam zagłosować (a na pewno bym to zrobiła ), bo po południu spojrzałam na ten temat.
A co do zdjęć - xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxto mój maluszek (zdjęcie zrobione niestety kamerką internetową, innego aparatu nie posiadam ), a tu jeszcze xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxpiesek, który z Luną się, proszę państwa, dziś bawił! Bardzo się cieszę, moje zwierzaki czynią postępy Pozdrawiam, i mam nadzieję, że moje zwierzaki również przypadną Wam do gustu
A co do zdjęć - xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxto mój maluszek (zdjęcie zrobione niestety kamerką internetową, innego aparatu nie posiadam ), a tu jeszcze xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxpiesek, który z Luną się, proszę państwa, dziś bawił! Bardzo się cieszę, moje zwierzaki czynią postępy Pozdrawiam, i mam nadzieję, że moje zwierzaki również przypadną Wam do gustu
Czas się przypomnieć
Cz. I - Kotki łazienkowe
Duża, tylko się nie utop
My też chcemy
Może wreszcie ktoś odkręci kurek
Cz. II - Pomoc kuchenna. Pomagamy ... grymasimy
No cóż, trochę męczące to zajęcie
I coś ty mi dała
No to, to rozumiem. Dla krówek najlepsze zielone
Cz. III - Kocia próżność
Czy ja Wam kogoś nie przypominam?
Ten profil ...
.... te zęby
Ależ ty jesteś Dyziu nudny
A ja umiem robić fikołki
A ja i tak jestem najpiękniejszy
Nieprawda ... Lustereczko powiedz przecie ....
No widzisz ... JA
Cz. I - Kotki łazienkowe
Duża, tylko się nie utop
My też chcemy
Może wreszcie ktoś odkręci kurek
Cz. II - Pomoc kuchenna. Pomagamy ... grymasimy
No cóż, trochę męczące to zajęcie
I coś ty mi dała
No to, to rozumiem. Dla krówek najlepsze zielone
Cz. III - Kocia próżność
Czy ja Wam kogoś nie przypominam?
Ten profil ...
.... te zęby
Ależ ty jesteś Dyziu nudny
A ja umiem robić fikołki
A ja i tak jestem najpiękniejszy
Nieprawda ... Lustereczko powiedz przecie ....
No widzisz ... JA
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2008, 08:06 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniu, fotki rewelacyjne (a jakie mają być przy takich kocich cudach ) , ale komentarze przepyszne!!!!! Te pasące sie krówki....no nie mogę Uśmiałam się do łez Zaraz zrobię sobie powtórkę, z pewnością nie ostatnią A to zdęcie z Jusią zwisającą z koszyka dam sobie jako tapetę do komórki. Mogę????
Aniu, świetne fotki. Twoja parka jak zwykle jest rewelacyjna
Ja też mam niespodziankę: nie pisałam o tym wcześniej, żeby nie zapeszyć, ale niedawno jedna z kotek, które dokarmiam, przyprowadziła trójkę maluchów na mój balkon. Jednego kocurka złapałam wcześniej i ten maluch, zwany Psotkiem, zostanie u mnie. Natomiast jego siostrzyczka (pręgusia) i braciszek, które nazywałam Pchełką i Puszkiem, znalazły dzisiaj nowy domek, dzięki pomocy przemiłych pań z białostockiego oddziału TOZ. Oto kilka fotek:
Psotek
Pchełka i Puszek
Zdjęcie w podpisie uaktualnię, jak tylko złapię całą piątkę razem
Ja też mam niespodziankę: nie pisałam o tym wcześniej, żeby nie zapeszyć, ale niedawno jedna z kotek, które dokarmiam, przyprowadziła trójkę maluchów na mój balkon. Jednego kocurka złapałam wcześniej i ten maluch, zwany Psotkiem, zostanie u mnie. Natomiast jego siostrzyczka (pręgusia) i braciszek, które nazywałam Pchełką i Puszkiem, znalazły dzisiaj nowy domek, dzięki pomocy przemiłych pań z białostockiego oddziału TOZ. Oto kilka fotek:
Psotek
Pchełka i Puszek
Zdjęcie w podpisie uaktualnię, jak tylko złapię całą piątkę razem
Izo, to rzeczywiście niespodzianka i dla mnie szok prawdziwy szok Następny kociak? Wszystkiego bym się spodziewała, tylko nie tego Wcale mnie nie dziwi Twój wybór - Psotek jest śliczny, a przede wszystkim takiego jeszcze nie masz. Ale muszę przyznać, że szczerze Cię podziwiam Gratuluję powiększenia rodziny i mam nadzieję, że reszta towarzystwa już przyjęła małego do swojego grona. A co będzie z mamą? Ona chyba dalej niewysterylizowana
- Kasia i Maniuś
Ja również Cię podziwiam. Psotek faktycznie jest śliczny i też wcale Ci się nie dziwię. Ja niestety miałam już wybranego drugiego kociaka i decyzja ostateczna miała zapaść po badaniach Mańka, ale niestety nawet nie zdążyłam udać się z umówiona wizytą do lekarza. Tydzień temu kociak zginął pod kołami samochodu
A oto jego ostatnie zdjęcia:
A oto jego ostatnie zdjęcia:
-
- Informacje
-