Iza Twój pingwinek jest śliczny. Bardzo podziwiam Ciebie za to stadko, to już MP5
Następny to chyba będzie rudzielec
Fotki Waszych pupili.
Kasiu, bardzo mi przykro Mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze jakiegoś słodkiego maluszka. I bardzo dziękuję za miłe słowa.
ATO, Amiko - dzięki wielkie. Psotek został ze mną dlatego, że najdłużej był u mnie i po prostu nie byłam w stanie go oddać. Ale po jego rodzeństwie płakałam dzisiaj pół dnia, chociaż cieszę się, że znalazły domek i to razem.
Co do mamusi, to panie z TOZ-u już wstępnie umówiły mnie na sterylkę, a poza tym na jeszcze jedną, bo w tej chwili są trzy koteczki. Trzecią sama ciapnę, we własnym zakresie, bo jeśli miałabym jeszcze raz oddawać maluchy, chyba pękłoby mi serce. A więcej już nie mogę, nie ma takiej opcji A mały już się zadomowił, chociaż Pumek był bardzo zazdrosny i fukał na niego dość długo. Psotuś jednak w kaszę sobie dmuchac nie da i po jakimś czasie się Pumciowi postawił, co spowodowało, że mój zazdrośnik zaczął się do maluszka odnosić z respektem
A imię Pingwinek też jest super Raz, że pasuje jak ulał, a dwa, że też na "p"
ATO, Amiko - dzięki wielkie. Psotek został ze mną dlatego, że najdłużej był u mnie i po prostu nie byłam w stanie go oddać. Ale po jego rodzeństwie płakałam dzisiaj pół dnia, chociaż cieszę się, że znalazły domek i to razem.
Co do mamusi, to panie z TOZ-u już wstępnie umówiły mnie na sterylkę, a poza tym na jeszcze jedną, bo w tej chwili są trzy koteczki. Trzecią sama ciapnę, we własnym zakresie, bo jeśli miałabym jeszcze raz oddawać maluchy, chyba pękłoby mi serce. A więcej już nie mogę, nie ma takiej opcji A mały już się zadomowił, chociaż Pumek był bardzo zazdrosny i fukał na niego dość długo. Psotuś jednak w kaszę sobie dmuchac nie da i po jakimś czasie się Pumciowi postawił, co spowodowało, że mój zazdrośnik zaczął się do maluszka odnosić z respektem
A imię Pingwinek też jest super Raz, że pasuje jak ulał, a dwa, że też na "p"
- Kasia i Maniuś
Dzięki za ciepłe słowa. Iza dobrze Cię rozumiem, bo ja po kociaku który jeszcze nie był mój płakałam pół dnia, a teraz jeszcze mi ciężko oglądać jego zdjęcia
Trzymaj się Kasiu, jestem z TobąKasia i Maniuś pisze:Dzięki za ciepłe słowa. Iza dobrze Cię rozumiem, bo ja po kociaku który jeszcze nie był mój płakałam pół dnia, a teraz jeszcze mi ciężko oglądać jego zdjęcia
Dziękuję Aniu Psotuś leży mi właśnie na kolanach i trajkocze jak najęty
Przyznaję. Koty przecudowne, ale i fotograf rewelacjaania1985 pisze:z calym szacunkiem dla wszystkich zdjec i wszystkich cudnych kotow, ale takich swietnych zdjec dawno nie widzialam. to zejscie z koszyka np., i w ogole cala reszta, rewelacja!!
Ale śliczna koteczka
I te oczy - miodzio
I te oczy - miodzio
Poczytaj, jakby coś nie wyszło ... pomożemyga_cuś pisze:Witam,mam prośbę,czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć,ale tak,jak chłop prostej babie -najlepiej wyłożone na łopacie,jak wkleić zdjęcie???
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6629
Chyba mi się udało
Baaaardzo dziękuję
A teraz się przedstawię:Jestem Gacuś i mam roczek
Zostałem znaleziony,wychudzony,wycieńczony,z małymi szansami na przeżycie -miałem miesiąc. A teraz jestem już taki piękny,zdrowy,a najważniejsze mam dom i ludzi,którzy mnie baaaaardzo kochają.Ja nie pozostaję obojetny na ich miłość.Kocham ich ogromnie
Katia80 piękne oczy ma ta Twoja Kota
z tej fotki można zrobić piękny awatarek
Przyznaję bez bicia, mam na tym punkcie jakieś skrzywienie foto-forumowe, ale co tam... po prostu nie mogłam się oprzeć ... i jest ... portrecik Kity gotowy do wklejenia
http://img399.imageshack.us/img399/5472 ... r1mms7.jpg (w tych wymiarach przepuści drugie pole w profilu + te magiczne img )
Kasiu, a na drugiej force to Kita zła czy śpiąca
z tej fotki można zrobić piękny awatarek
Przyznaję bez bicia, mam na tym punkcie jakieś skrzywienie foto-forumowe, ale co tam... po prostu nie mogłam się oprzeć ... i jest ... portrecik Kity gotowy do wklejenia
http://img399.imageshack.us/img399/5472 ... r1mms7.jpg (w tych wymiarach przepuści drugie pole w profilu + te magiczne img )
Kasiu, a na drugiej force to Kita zła czy śpiąca
Gacuś witaj w naszym gronie, muszę przyznać, że piękniś i szczęściarz z ciebiega_cuś pisze:
A teraz się przedstawię:Jestem Gacuś i mam roczek
Zostałem znaleziony,wychudzony,wycieńczony,z małymi szansami na przeżycie -miałem miesiąc. A teraz jestem już taki piękny,zdrowy,a najważniejsze mam dom i ludzi,którzy mnie baaaaardzo kochają.Ja nie pozostaję obojetny na ich miłość.Kocham ich ogromnie
Twojego Dużego też serdecznie witamy
Borysku to chyba sobowtór Polci
-
- Informacje
-