Fotki Waszych pupili.
Dzisiaj miałam szansę na fotkę mojego życia... zwykle aparat noszę ze sobą, bo często prosto z pracy jadę na działkę, dzisiaj akurat nie i strasznie żałuję.
Jak często bywa, przed blokiem przywitały mnie gołębie czekajace na poczęstunek resztkami mojego śniadania. Nagle przyfruwa gołąb z jakimś kółkiem na szyi. W pierwszej chwili się przestraszyłam co to jest i jak uwolnić go od tej ozdóbki. Przywabiony okruszkami podszedł bliżej i okazalo się, że te korale to ... skórka z kromki chleba . Pobiegłam do domu po aparat, ale nie zdążyłam, w miedzyczasie piękniś, zajadając się moim poczestunkiem zgubił swoje oryginalne korale. I z ekstrafotki wyszły nici
Jak często bywa, przed blokiem przywitały mnie gołębie czekajace na poczęstunek resztkami mojego śniadania. Nagle przyfruwa gołąb z jakimś kółkiem na szyi. W pierwszej chwili się przestraszyłam co to jest i jak uwolnić go od tej ozdóbki. Przywabiony okruszkami podszedł bliżej i okazalo się, że te korale to ... skórka z kromki chleba . Pobiegłam do domu po aparat, ale nie zdążyłam, w miedzyczasie piękniś, zajadając się moim poczestunkiem zgubił swoje oryginalne korale. I z ekstrafotki wyszły nici
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2008, 07:55 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj, to faktycznie trochę szkoda. Ale nie martw się Aniu, masz duży talent i dar do wynajdowania pieknych obrazków, które potem uwieczniasz, więc jeszcze wszystko przed Tobą
Ga-cusiu, bardzo miło mnie i mojej piątce powitać Ciebie i Twoich Dużych na forum Z moich 5 kociaków, 4 to również biedulki, znalezione przez mnie albo moich bliskich. Noski dla Ciebie i pozdrowienia dla Twoich Ludziów
Ga-cusiu, bardzo miło mnie i mojej piątce powitać Ciebie i Twoich Dużych na forum Z moich 5 kociaków, 4 to również biedulki, znalezione przez mnie albo moich bliskich. Noski dla Ciebie i pozdrowienia dla Twoich Ludziów
Ale Dyziolek jest słodki. A gdzie są fotki Jusi?
Borysku, dziękuję za miłe słowa w imieniu Psotka
Borysku, dziękuję za miłe słowa w imieniu Psotka
Ja również
Może trzeba TŻ wziąć sposobem, czyli postawić przed faktem dokonanym maluszek jest śliczny, więc powinnien się zakochać
Może trzeba TŻ wziąć sposobem, czyli postawić przed faktem dokonanym maluszek jest śliczny, więc powinnien się zakochać
No to faktycznie problem. A może trafisz na jakiegoś kociaka szukającego domu z Twoich okolic. Ja kiedyś chciałam pojechać po pięknego Rudzielca do Pruszkowa, ale ludzie się nie odezwali. Bardzo mi było smutno, bo bardzo mi się podobał, ale los mi to wynagrodził. Co prawda, moja piątka wariuje na całego (dziś w nocy 2 razy wywrócili mi rower, który stał podparty na nóżce ), ale koffam ich bardzo, bardzo, bardzo
-
- Informacje
-