O nie, nie, nie ATO. Powtórzę raz jeszcze - uwielbiam rudzielce, nawet chciałam mieć takiego, ale łaciatki są w wiekszości
A co do tej bójki Borysku, to ja z pewnością walczyłabym na kły i przede wszystkim na pazury
Chociaż tak sobie myślę, że naprawdę nie ma sensu się spierać - wszystkie nasze zwierzaki - i koty i psy - są super
Powiem więcej: Wasze koty - moimi kotami (chociaż wirtualnymi ze względów oczywistych ).
Fotki Waszych pupili.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2007, 20:46 przez Iza-Erin, łącznie zmieniany 1 raz.
Rudzielce są niesamowite, a bezkonkurencyjne są WSZYSTKIE nasze koty
Tak właśnie myślę i będę tego bronić pazurami
Tak właśnie myślę i będę tego bronić pazurami
No jasne, że TAKIza-Erin pisze: ...Chociaż tak sobie myślę, że naprawdę nie ma sensu się spierać - wszystkie nasze zwierzaki - i koty i psy - są super ...
Przecież, to tylko takie nasze małe, słowne, zabawne przepychanki...A jak jest naprawdę - każdy wie...
Baaa, to oczywiste
Trochę mnie nie było, a tu taka fajna dyskusja się rozkręciła
Zgadzam się ze wszystkimi i we wszystkim. Przecież wszyscy wiemy, że każdy kotuś jest piękny i kochany, ale wiadomo ten naj.. naj.. naj... to nasz własny
ATA pisze:Borysek pisze: A jak jest naprawdę - każdy wie.......że Fiodor jest najpiękniejszyIza-Erin pisze:Baaa, to oczywiste
Żartowałam...
Zgadzam się ze wszystkimi i we wszystkim. Przecież wszyscy wiemy, że każdy kotuś jest piękny i kochany, ale wiadomo ten naj.. naj.. naj... to nasz własny
No przecież każda matka mówi o swoim dziecku, że jest najpiękniejsze.Amika pisze:Zgadzam się ze wszystkimi i we wszystkim. Przecież wszyscy wiemy, że każdy kotuś jest piękny i kochany, ale wiadomo ten naj.. naj.. naj... to nasz własny
To wyżej to byłam ja
A może kocia mamka?
Pewnie tak Borysku, choć ja stałabym z boku i przyglądałabym się jak bijecie się o II, III i kolejne miejsca :DBorysek pisze:... ale ja miałem bardziej na myśli urodę, czar i urok czarno - białych futer, niż ich przewagę liczebną nad rudzielcami
PS: Ulla miała rację pisząc kiedyś, że w przypadku spotkania w "realu", pewnie byśmy się pobili o te nasze kociaste
No bo miejsce pierwsze jest już zajęte wiadomo przez kogo
Mam nadzieję, że nie ma wątpliwości?
Ulla pisze:Pewnie tak Borysku, choć ja stałabym z boku i przyglądałabym się jak bijecie się o II, III i kolejne miejsca :DBorysek pisze: PS: Ulla miała rację pisząc kiedyś, że w przypadku spotkania w "realu", pewnie byśmy się pobili o te nasze kociaste
No bo miejsce pierwsze jest już zajęte wiadomo przez kogo
Oj Ulla, chyba żartujesz Pozostali to pewnie i by się bili o II, III i kolejne miejsca, no ale ja na pewno biłbym się z Tobą o to pierwsze
Witam wszystkich:)
Przedstawiam naszą kotkę o imieniu Lolon:)
Lolonka (tak czasami zamiennie ją zwiemy;) ma 2 miesiące i mieszka od tygodnia w naszym domu, ale nie ma w nim już żadnego zakamarka, do którego by nie zajrzała ( pozostały jej jeszcze do zwiedzenia firanki z karniszem oraz główna lampa w pokoju;)
Na zdjęciu nr 2 jest w trakcie polowania na srebrną kulkę na nitce:
Pozdrawiam [/img]
Przedstawiam naszą kotkę o imieniu Lolon:)
Lolonka (tak czasami zamiennie ją zwiemy;) ma 2 miesiące i mieszka od tygodnia w naszym domu, ale nie ma w nim już żadnego zakamarka, do którego by nie zajrzała ( pozostały jej jeszcze do zwiedzenia firanki z karniszem oraz główna lampa w pokoju;)
Na zdjęciu nr 2 jest w trakcie polowania na srebrną kulkę na nitce:
Pozdrawiam [/img]
Ale fajniusia koteczka - ma bardzo bystre oczki
-
- Informacje
-