Hikari, chyba rzeczywiście mniej
Aniu, rozkosznie wygląda i widać, że bardzo się stara - taki cały usztywniony. Wszystko z nim dobrze?
Fotki Waszych pupili.
Ładnie je, jak nie śpi to drze pysia, tylko z kupalem po zmianie karmy kłopot. Dziewczyny z miau uspokajały, że po biegunce tak może być, bo wcześniej wszystko z niego wyleciało. Ale ja zaczynam się poważnie martwić i nie wiele mogę zrobić bo kocio nie jest u mnie.
Jemy , śpimy , robimy sobie jaja z wagi ... A teraz zaczynany wyłażic z kotnika . No i pierwsze okładanie się łapkami . Jednym słowem słodycz..
Anushka
Anton Aleksij Andreij Akim
Anushka
Anton Aleksij Andreij Akim
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2008, 09:05 przez spinoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Cudowne kruszynki - Polucha naprawdę wspaniale się spisała Kluseczki rosną jak na drożdżach - dopiero wklejałeś zdjęcie szczęśliwej karmiącej mamy, a tu już maluszki z otwartymi oczkami i na własnych nóżkach. Śliczności Ja osobiście wybrałabym Anushkę - na pewno wyrośnie na taką samą rudowłosą piękność jak Johanka naszej forumowej Sylwii .
PS. Byłam na Twoim blogu, obejrzałam skrapki, przeczytałam wszystko od deski do deski i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Świeta robota - gratuluję!
PS. Byłam na Twoim blogu, obejrzałam skrapki, przeczytałam wszystko od deski do deski i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Świeta robota - gratuluję!
- Kasia i Maniuś
Śliczności to mało powiedziane, one są cudne
Dobrze, że przestałam już panować drugiego kociaka, bo mnie strasznie trudno byłoby wybrać
Dobrze, że przestałam już panować drugiego kociaka, bo mnie strasznie trudno byłoby wybrać
Piękne maluszki Spinoo Niech się zdrowo chowają.
Ja byłam wczoraj z moją dziką Pumą na zdjęciu szwów. Ale przedtem przeżyłam istny Armaggedon - próbowałam ją złapać prawie pół godziny, pokój wyglądał jak po tornadzie, a ja mam 7 poważnych zadrapań na rękach i jedno na czole Na szczęście już po wszystkim
I jak tu jej nie kochać?
Zapraszam na mój blog: http://mojemp5.bloog.pl
Ja byłam wczoraj z moją dziką Pumą na zdjęciu szwów. Ale przedtem przeżyłam istny Armaggedon - próbowałam ją złapać prawie pół godziny, pokój wyglądał jak po tornadzie, a ja mam 7 poważnych zadrapań na rękach i jedno na czole Na szczęście już po wszystkim
I jak tu jej nie kochać?
Zapraszam na mój blog: http://mojemp5.bloog.pl
Czy nikomu się Pumcia nie podoba?
Dziękuję Aniu
A maluszki faktycznie przecudne
A maluszki faktycznie przecudne
a ja odkrylam z ejak sie nie umie robic zdjec to lepsze sa te z telefonu:) mowie o sobie pczywiscie, zaopatrzylam sie w aparat w koncu, ale to kocisko jakies takie dziwne wychodzi, znieksztalcone, kazda nierownosc widac, kazde oko inne:/
- Kasia i Maniuś
Iza, jesteś okropna jak możesz myśleć, że Pumcia nikomu się nie podoba, przecież ona jest taka cudna. Koniecznie wymiziaj ją od nas
-
- Informacje
-